Τα ακριβότερα διαρκείας της Premier league

από AllAboutARIS

Ανέβηκε και άλλο το κόστος των εισιτηρίων

Με το κόστος των εισιτηρίων στην Αγγλία κάθε χρόνο να ανεβαίνει και τους απλούς φιλάθλους να διαμαρτύρονται κάθε χρόνο όλο και περισσότερο, ψάξαμε και βρήκαμε τα 5 ακριβότερα εισιτήρια διαρκείας στο νησί για την σεζόν που ξεκινάει.

1. Σαουθάπτον

Καινούρια σεζόν για τους «άγιους», καινούριος προπονητής. Έτσι οι φίλαθλοι θα πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω για παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα και αυτό ανέρχεται στο ποσό των 584 λιρών.

2. Τσέλσι

Η έλευση του Κόντε έχει γεμίσει αισιοδοξία τους φιλάθλους των «μπλε» πως φέτος θα μπορέσουν να ξεπεράσουν την κάκιστη περσινή χρονιά. Ένα εισιτήριο διαρκείας για τη χρονιά που μας έρχεται θα στοιχίσει γύρω στις 750 λίρες για κάθε ενδιαφερόμενο.

3. Λίβερπουλ

Για να δει κάποιος την Λίβερπουλ την επόμενη σεζόν στο υπό κατασκευή στάδιό της θα του στοιχίσει 25 λίρες λιγότερο. Η Λίβερπουλ έθεσε τα φετινά διαρκείας της στις 685 λίρες σε σχέση με τη περσινή σεζόν που ήταν 710 λίρες.

4. Τότεναμ

Η Τότεναμ είναι ο δεύτερος πιο ακριβός σύλλογος όσον αφορά τα διαρκείας στο νησί, πίσω από την Άρσεναλ. Για να δει κάποιος την Τότεναμ την επόμενη σεζόν θα πρέπει να πληρώσει 765 λίρες.

5. Άρσεναλ

Αυτό δεν αποτελεί και έκπληξη καθώς η Άρσεναλ χρόνο με το χρόνο γίνεται όλο και πιο ακριβή. Ένα εισιτήριο διαρκείας για το γήπεδο των «κανονιέρηδων» κοστίζει την τιμή «σοκ» των 1,035 λιρών!

Προτεινόμενα Άρθρα