Προ των πυλών της Λοκομοτίβ Κουμπάν ο Κατσικάρης

από AllAboutARIS

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν επιμένει… ελληνικά και ο Φώτης Κατσικάρης βρίσκεται προ των πυλών για τη διαδοχή του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο της ομάδας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας οδήγησε την ομάδα από το Κράσνονταρ σε μία πολύ επιτυχημένη σεζόν που είχε ως κορυφαία στιγμή την παρουσία της «Λόκο» στο Final Four του Βερολίνου. Η Μπαρτσελόνα τον… έκλεψε εν όψει της νέας σεζόν και οι άνθρωποι της Λοκομοτίβ έχουν στραφεί ξανά σε ελληνική λύση.

Τα ονόματα των Φώτη Κατσικάρη και Ηλία Ζούρου βρέθηκαν πολύ ψηλά στη λίστα των Ρώσων και τελικά ο πρώτος είναι αυτός που πλέον βρίσκεται κοντά στο να αναλάβει τις τύχες της Λοκομοτίβ από τη νέα σεζόν. Οι πληροφορίες του sdna.gr αναφέρουν πως οι διαπραγματεύσεις είναι πολύ προχωρημένες και η έναρξη συνεργασίας βρίσκεται προ των πυλών.

Η ρωσική ομάδα αγωνίζεται στην VTB League, ενώ θα συμμετάσχει στο Eurocup της νέας σεζόν. Αν μάλιστα το deal επιτευχθεί, ο Κατσικάρης θα γίνει ο τρίτος Έλληνας προπονητής που θα εργάζεται στη λίγκα μετά τους Ιτούδη (ΤΣΣΚΑ) και Παπαθεοδώρου (Αστάνα).

Ο Κατσικάρης βρέθηκε τα τελευταία τρία καλοκαίρια στον πάγκο της Εθνικής ομάδας, ενώ την περσινή σεζόν εργάστηκε στην Μούρθια με εξαιρετικά αποτελέσματα, αφού την οδήγησε για πρώτη φορά στην ιστορία της στα πλέι οφ της ACB. Ο Έλληνας προπονητής έχει εργαστεί ξανά στην Ρωσία, αφού τη σεζόν 2005/2006 κοούτσαρε την Ντιναμό Αγίας Πετρούπολης.

Προτεινόμενα Άρθρα