Μεγαλώνει ο κατάλογος: Τέσσερις νεκροί σε ελληνικές παραλίες

από AllAboutARIS

Τέσσερις άνθρωποι ανασύρθηκαν νεκροί από παραλίες τις τελευταίες ώρες, προσθέτοντας τα ονόματά τους στη μακριά λίστα των φετινών απωλειών στις ελληνικές θάλασσες.

Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη το βράδυ ανασύρθηκε νεκρή από τη θαλάσσια περιοχή των Λουτρών της Αγίας Ελένης, στην Κόρινθο, μία 80χρονη Ελληνίδα, η οποία είχε χάσει τις αισθήσεις της. Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Την Παρασκευή το πρωί, στην παραλία Ραψάνη της Καβάλας, ανασύρθηκε από τη θάλασσα σε ημιλυπόθυμη κατάσταση μία 72χρονη Ελληνίδα, η οποία μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έχασε τις αισθήσεις της. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Το πρωί της Παρασκευής επίσης, στην παραλία της Κοιλάδας Αργολίδας, κοντά στο Κρανίδι, ανασύρθηκε νεκρή μία 78χρονη. Η γυναίκα εξετάστηκε από γιατρό επί τόπου, ο οποίος πιστοποίησε το θάνατό της.

Περίπου την ίδια ώρα, στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Γεωργίου Πάγων στην Κέρκυρα, ανασύρθηκε νεκρός ένας 73χρονος αλλοδαπός, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προτεινόμενα Άρθρα