Προχωρημένες επαφές με Μέλκα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πιθανή η παραμονή του Μέλκα στην ομάδα, όμως με αυξημένες αρμοδιότητες

Η ατζέντα του Ερασιτέχνη ΑΡΗ περιλαμβάνει αρκετά ζητήματα, με το ανδρικό βόλεϊ να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις αυτής, αν όχι στην κορυφή.

Στον Ερασιτέχνη θέλουν να προχωρήσουν άμεσα με τον σχεδιασμό της ομάδας που θα διεκδικήσει την επιστροφή του τμήματος στην Α1. Για να γίνει όμως αυτό, πρώτα πρέπει να βρουν τον άνθρωπο που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Και δεν αποκλείεται αυτός να είναι ο Γιάννης Μέλκας. 

Ο έμπειρος τεχνικός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Αλβανίας και το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις ώστε να συνεχίσει στον ΑΡΗ, αλλά με αυξημένες αρμοδιότητες. 

Στον Ερασιτέχνη επιθυμούν ο Μέλκας να αναλάβει όχι μόνο την τεχνική ηγεσία της ανδρκής ομάδας, αλλά να έχει την γενική εποπτεία όλου τμήματος. Δηλαδή το εφηβικό, το παιδικό και τις ακαδημίες, προχωρώντας στην οργάνωση τους. Κάτω βέβαια από τις κατάλληλες συνθήκες. 

Αυτό που θέλει ο Μέλκας είναι οι εγγυήσεις ότι η χρονιά θα κυλήσει ομάλα και χωρίς προβλήματα σε αντίθεση με πέρυσι. Να μην επηρεάσει δηλαδή το οικονομικό την προσπάθεια της ομάδας και να μπορέσει να δημιουργήσει εκείνο το ρόστερ, που θα καταστήσει τον ΑΡΗ φαβορί για την άνοδο. 

Οι δύο πλευρές αναμένεται να κάτσουν ξανά στο ίδιο τραπέζι στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, όταν και είναι πιθανό να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις. 

Προτεινόμενα Άρθρα