Τον θέλει (και) η Λοκομοτίβ Κουμπάν αλλά…

από AllAboutARIS

Περιζήτητος ο προπονητής του ΑΡΗ που πρόσφατα υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κίτρινους».

Στη λίστα της Λοκομοτίβ Κουμπάν βρίσκεται ο Δημήτρης Πρίφτης ως πιθανός αντικαταστάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος αποχώρησε από τη Ρωσία για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα.

Ο ισχυρός άνδρας της Λοκομοτίβ που είδε την ομάδα του να φτάνει μέχρι το Final 4 της Ευρωλίγκα καθοδηγούμενη από τον Γιώργο Μπαρτζώκα, δείχνει να επιμένει… ελληνικά και έχει στη λίστα του δύο Έλληνες προπονητές, τον Δημήτρη Πρίφτη και τον Φώτη Κατσικάρη.

Ο Αντρέι Βεντίστσεφ (και όχι μόνο αυτός όπως φάνηκε και από τις προτάσεις που είχε στα χέρια του ο Δημήτρης Πρίφτης από Άλμπα και Μπάνβιτ) εκτιμά ιδιαίτερα τις ικανότητες του προπονητή του ΑΡΗ και κορυφαίου της περσινής Basket League, και σίγουρα θα ήθελε να του παραδώσει την τεχνική ηγεσία της ομάδας του. Αυτό ωστόσο, φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολο μιας και ο 47χρονος προπονητής των «κιτρίνων» υπέγραψε πρόσφατα νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΡΗ, αρνούμενος αρκετά μεγαλύτερες οικονομικά προτάσεις.

Σε κάθε περίπτωση, το ενδιαφέρον (και) της Λοκομοτίβ Κουμπάν είναι ενδεικτικό της εκτίμησης που χαίρει ανά την Ευρώπη ο Δημήτρης Πρίφτης.

Προτεινόμενα Άρθρα