Χαμόγελα και υπόσχεση για νέες διακρίσεις…

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Έκλεψε την παράσταση η Κατερίνα Στεφανίδη

Πρώτη έκανε την εμφάνισή της η «χάλκινη»πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τριπλούν, Βούλα Παπαχρήστου, ενώ αργότερα εμφανίστηκε η πρωταθλήτρια Ευρώπης μαζί με το σύζυγο και προπονητή της, Μίτσελ Κρίερ. Αμφότερες μίλησαν στους δημοσιογράφους, βγήκαν φωτογραφίες και υποσχέθηκαν νέες διακρίσεις.

Στο αεροδρόμιο ήταν ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος, όσο και ο γενικός γραμματέας, Βασίλης Σεβαστής.

«Δεν είμαι ευχαριστημένη, δεν πήγα όσο καλά θα ήθελα. Πέρασα κάποια προβλήματα υγείας σοβαρά, όμως δεν το βάζουμε κάτω, συνεχίζουμε», είπε η Νικόλ Κυριακοπούλου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας ενόψει Ρίο, εκεί όπου θα διεκδικήσουμε μια καλή παρουσία», είπε ο Μιχάλης Αναστασάκης.

«Στόχος ήταν να κυνηγήσω το πανελλήνιο ρεκόρ και το πέτυχα. Ήμουν πολύ καλά και το αισθανόμουν και από τις προπονήσεις πριν το Άμστερνταμ. Στον αγώνα, βγήκε το αποτέλεσμα που ήθελα. Τώρα, έχω μπροστά μου τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στο Ρίο, θα κυνηγήσω ένα καλό πλασάρισμα, ενώ η κατάστασή μου δείχνει πως μπορώ να πετύχω και πανελλήνιο ρεκόρ», τόνισε η Ουρανία Ρεμπούλη.

«Δεν περίμενα πως θα πάω τόσο καλά. Είχα δουλέψει αρκετά και, όταν δουλεύεις, καταφέρνεις να σημειώσεις καλά αποτελέσματα. Είναι πολύ σημαντικό για μένα που στον αγώνα πέτυχα αυτό που μπορούσα», τόνισε η Ελισάβετ Πεσιρίδου.

Προτεινόμενα Άρθρα