"Ο ΑΡΗΣ είναι το μεγάλο όνομα"

από AllAboutARIS

Ο Αντώνης Τσιάρας φόρεσε την φανέλα του ΑΡΗ, όμως του χρόνου θα είναι αντίπαλος των "κιτρίνων", ως ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης. Όμως με απόλυτη ειλικρίνεια τόνισε ότι ο ΑΡΗΣ είναι με διαφορά το μεγάλο όνομα της κατηγορίας.

Ο Αντώνης Τσιάρας μιλώντας στην εκπομπή AllAboutARIS on Air τόνισε αρχικά: “Υπέγραψα συμβόλαιο στον Απόλλωνα Σμύρνης και από Δευτέρα ξεκινάμε. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος και είναιη άνοδος. Έκλεισαν καλούς παίκτες για την κατηγορία, είναι στα πόδια των πδοοσφαιριστών να πετύχουμε τον στόχο. Είναι μία ομάδα οργανωμένη, ότι σου πούνε θα σοτ δώσουν, κάθε χρόνο πρωταγωνιστούν στην Β’ Εθνική. Φέτος πιστεύω να είναι η χρονιά μας”.

Αναφερόμενος στο πρωτάθλημα, ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ είπε: “Είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα, πιστεύω θα είναι καλύτερο απο το περσινό, με τις ομάδες που αποχώρησαν αλλοιώθηκε το πρωτάθλημα. ο ΑΡΗΣ είναι το μεγάλο όνομα σε αυτή την κατηγορία, αλλά εδώ παίζουν οι παίκτες και όχι οι φανέλες. Είναι ένα δύσκολο πρωταθλημα σε δύσκολα γήπεδα, όποια ομάδα ξεκινήσει καλά θα είναι αυτή που θα βγει. Πιστεύω ΑΡΗΣ, Ο.Φ.Η, Απολλών Σμύρνης και Τρίκαλα θα παλέψουν για δύο θέσεις. Και η Λαμία έχει καλή ομάδα, αλλά συνήθως 4-5 ομάδες χτυπιούνται για την άνοδο και οι άλλες για μία άνετη παραμονή”.

Για το πέρασμα του από τον ΑΡΗ είπε: “Ήταν μεγάλη τιμή που αγωνίστηκα στον ΑΡΗ και έπαιξα μπροστά στον κόσμο του. Δυστυχώς η ομάδα είχε υποβιβαστεί στην Β’ Εθνική, ακολούθησε ένα δύσκολο καλοκαίρι. Ήρθε ο κ.Καλαιτζίδης και θεώρησε ότι δεν θα έπρεπε να συνεχίσω. Παρακολουθώ τις εξελίξεις, μακάρι Απόλλων και ΑΡΗΣ να ανέβουν κατηγορία”.

Προτεινόμενα Άρθρα