Μαθαίνει τους αντιπάλους του στην τελική φάση ο ΑΡΗΣ

από AllAboutARIS

Ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής (10/7) οι αγώνες της Α’ (Προκριματικής) φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών και στους πέντε Ομίλους και αναδείχθηκαν οι δέκα ομάδες που προκρίνονται στην τελική φάση της διοργάνωσης (29-31/7).

Ο ΑΡΗΣ τερμάτισε πρώτος στον όμιλό του και πήρε το εισιτήριο για την τελική φάση, εκεί όπου θα βρεθούν επίσης οι εξής ομάδες: Άρης Κάμπου, Ροή (από τον Όμιλο Αττικής), Επειός Ήλιδας, Άργης Καλαμάτας (από τον Όμιλο Πάτρας), ΝΟ Ιτέας, ΝΕ Λάρισας (από τον Όμιλο Ιτέας), ΟΦΘ, Δελφίνια Πτολεμαϊδας (από τον Όμιλο Πτολεμαϊδας), ΚΟ Ξάνθης (από τον Όμιλο Θεσσαλονίκης).

Στην τελική φάση (29-31/7) θα σχηματιστούν δύο όμιλοι των πέντε ομάδων και οι αγώνες θα διεξαχθούν με το σύστημα POOL (ισχύει η ισοπαλία), εντός των ομίλων. Στους χιαστί αγώνες και στους αγώνες κατάταξης πρέπει να υπάρξει νικητής. Οι τέσσερεις πρώτες ομάδες της Τελικής κατάταξης ανέρχονται στην Β’ Εθνική κατηγορία και η πρώτη ομάδα ανακηρύσσεται πρωταθλήτρια Γ’ Ανδρών για το 2016. Η κλήρωση των Ομίλων της τελικής φάσης θα γίνει την Τετάρτη 13/7 στις 12.30 στα γραφεία της ΚΟΕ.

Προτεινόμενα Άρθρα