«Θα σήμαινε όλο τον κόσμο για μένα…»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στην «Orlando Sentinel» μίλησε ο 23χρονος φόργουορντ

Ο Οκάρο Γουάιτ συνεχίζει την προσπάθεια του να κερδίσει ένα συμβόλαιο στο NBA και μίλησε στην «Orlando Sentinel» για τον στόχο που έχει βάλει, όπως και για την παρουσία του στην Ευρώπη την τελευταία διετία. 

Για τον στόχο της παρουσίας του στο NBA: «Θα σήμαινε όλον τον κόσμο για μένα, τα πάντα”, όταν ρωτήθηκε για το συμβόλαιο στο ΝΒΑ και πρόσθεσε: “Από τότε που ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ αυτός ήταν ο βασικός στόχος μου και έκανα δύο χρόνια στην Ευρώπη προσπαθώντας να κερδίσω περισσότερες εμπειρίες και να βελτιωθώ σε επαγγελματικό επίπεδο».

Για τα δύο χρόνια του στην Ευρώπη: «Ήταν καλά για μένα. Πολλά παιδιά έχουν διαφορετικές εμπειρίες παίζοντας εκτός Αμερικής, είτε καλές, είτε κακές, αλλά εγώ ήμουν ευλογημένος που είχα μόνο καλές εμπειρίες. Ήταν μεγάλες χρονιές, αλλά ήταν καλά” και πρόσθεσε: “Έπαιξα στην Ιταλία, περισσότερο μπάσκετ σε υψηλό ρυθμό, είναι αθλητική λίγκα, παρόμοια με το κολέγιο. Στην Ελλάδα ήταν πολύ διαφορετικά. Πιο αργό παιχνίδι, πολύ μπάσκετ στο μισό γήπεδο, άμυνες στο μισό γήπεδο και μεγαλύτεροι, δυνατότεροι παίκτες, αλλά όχι τόσο αθλητικοί.

Προσπαθώ να βγω στο γήπεδο και να δείξω τα ταλέντα μου και κάποιος να τα δει και να γυρίσω εδώ. Νιώθω υπέροχα που παίζω εδώ. Η Φλόριντα είναι το σπίτι μου και νιώθω καταπληκτικά που πήρα αυτή την ευκαιρία εδώ για να συναγωνιστώ».

Προτεινόμενα Άρθρα