«Τιτανομαχία» στο Βελοντρόμ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Γαλλία και Γερμανία θα τεθούν αντιμέτωπες απόψε (22:00, ΕΡΤ1) για μια θέση στον τελικό του EURO 2016 όπου περιμένει η Πορτογαλία!

Οι διοργανωτές Γάλλοι φαντάζουν φαβορί κόντρα στους Γερμανούς και λόγω έδρας αλλά και επειδή τα πάντσερ έχουν σημαντικές απουσίες στον ημιτελικό του «Βελοντρόμ».

Οι τρικολόρ του Ντιντιέ Ντεσάν έχει επιστροφές με τον Ραμί να γυρνάει στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Κοσιελνί, ενώ στα άκρα θα είναι ο Εβρά και ο Σανιά με τον Γιορίς να είναι ο κέρβερος της εστίας.

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Πογκμπά, Ματουιντί και Σισοκό, ενώ Γκριζμάν και Παγιέ θα είναι τα εξτρέμ με τον Ζιρού στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Γιοακίμ Λεβ λόγω απουσιών δεν αποκλείεται να προβεί σε εκπλήξεις στην 11άδα. Ο Νόιερ θα υπερασπιστεί την εστία έχοντας στην τριάδα της άμυνας τους Χέβεντες, Μπόατενγκ και Μουστάφι.

Λίγο πιο μπροστά τους θα βρίσκονται οι Βάιγκλ και Κρόος, έχοντας στα αριστερά τον Έκτορ και στα δεξιά τον Κίμιχ. Τέλος, Ντράξλερ και Οζίλ θα βρίσκονται πίσω από τον προωθημένο Μίλερ στο 3-4-2-1 τω Γερμανών.

Πηγή: sdna.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα