"Μπάσιμο" Αρμάνι για Οκάρο

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ παρακολουθεί τον Οκάρο Ουάιτ, οι "κίτρινοι" ξέρουν ότι η περίπτωση είναι δύσκολη και φαντάζει ακόμα περισσότερο μετά τα πρόσφατα δημοσιεύματα που θέλουν την Αρμάνι Τζινς να μπαίνει στην διεκδίκηση του και μάλιστα να έχει καταθέσει την καλύτερη πρόταση.

Ο Αμερικανός αγωνίζεται στο summer league του Ορλάντο για να διεκδικήσει ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ, κάτι που φαντάζει δύσκολο με αρκετούς… υποψήφιους να περιμένουν στην Ευρώπη.
Ο ΑΡΗΣ είναι ένας από αυτούς, έχει καταθέσει πρόταση στον Οκάρο Ουάιτ με 300.000 δολάρια ετήσιες απολαβές, ένα νούμερο που είναι χαμηλότερο σε σχέση με τις προτάσεις που έχει ο Αμερικανός ήδη στα χέρια του. Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση για 500.000 δολάρια τον χρόνο αλλά αυτή η πρόταση δεν είναι η μεγαλύτερη. Σύμφωνα με το gazzettta.gr η Αρμάνι Τζινς Μιλάνου έχει επίσης εκδηλώσει επίσημα το ενδιαφέρον της για τον Οκάρο Ουάιτ, με μία προσφορά που είναι η καλύτερη για τον Αμερικανό. 
Αντιλαμβάνεται ο καθένας πόσο δυσκολεύει πλέον η υπόθεση για τον ΑΡΗ, με τον Δημήτρη Πρίφτη πάντως να αναζητάει ήδη παίκτη για να τον αντικαταστήσει προκειμένου να μην χαθεί χρόνος εφόσον όπως φαίνεται οι πιθανότητες είναι λίγες. Ο Οκάρο Ουάιτ έχει εκδηλώσει την επιθυμία να παραμείνει στον ΑΡΗ, αλλά το γραφείο που τον εκπροσωπεί είναι αντίθετο στην προοπτική των “κιτρίνων”, θεωρώντας ότι μπορεί να βρει καλύτερες προτάσεις στην Ευρώπη. 

Προτεινόμενα Άρθρα