Η ώρα του Ντουράντ!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Γουόριορς, Θάντερ και Σέλτικς οι ομάδες που έχουν ο προβάδισμα

Μετά από ένα τετραήμερα επαφή με τους μνηστήρες του, ο Κέβιν Ντουράντ ήρθε η ώρα να αποφασίσει. Θάντερ, Γουόριορς, Σέλτικς, Σπερς, Κλίπερς και Χιτ συναντήθηκαν με τον 27χρονο φόργουορντ, που μέσα στη μέρα θα επιλέξει πού θα παίζει την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, πλέον στο «κόλπο» έχουν μείνει μόνο οι τρεις πρώτες ομάδες.

Οι Γουόριορς προσφέρουν στον KD τη δυνατότητα να ενισχύσει μία ήδη πανίσχυρη ομάδα και να την κάνει σχεδόν ανίκητη. Μάλιστα, μετά το ραντεβού στο οποίο παρόντες ήταν οι Κερ, Κάρι και Τόμπσον, ο θρύλος του ΝΒΑ και μέλος της διοίκησης, Τζέρι Γουέστ, επικοινώνησε χθες με τον Ντουράντ για να τον πείσει.

Οι Θάντερ έχουν άλλα ατού. Μπορούν να προσφέρουν αυτή τη στιγμή στον Ντουράντ το μεγαλύτερο συμβόλαιο ή ακόμη και τη δυνατότητα να υπογράψει για ένα χρόνο, με την ευχέρεια να διαπραγματευτεί μαζί τους ξανά το επόμενο καλοκαίρι, όταν θα αυξηθεί κι άλλο το salary cap. Πέραν αυτού, υπάρχει το συναισθηματικό «δέσιμο» με την πόλη και τον κόσμο, αλλά και η προοπτική διεκδικήτριας τίτλου που έδειξε φέτος η ομάδα αγγίζοντας την παρουσία της στους τελικούς.

Οι Σέλτικς έχουν τα δικά τους «ατού». Η απόκτηση του Αλ Χόρφορντ (τον οποίο ο ατζέντης του Ντουράντ προσπαθούσε να φέρει στην Οκλαχόμα) ισχυροποιεί την ομάδα της Βοστώνης σε μεγάλο βαθμό και ο KD θα έχει εκεί την ευκαιρία να αναζωογονήσει μια θρυλική ομάδα, χωρίς την άμεση απαίτηση για κατάκτηση τίτλου.

Πηγή: sport-fm.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα