«Σπουδαία ομάδα στα… χαρτιά η Γερμανία, αλλά μιλάει το γήπεδο»

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Με όπλο την συγκέντρωση η Ιταλία έχει ελπίδες να περάσει και το εμπόδιο της Γερμανίας, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Ματία Ντε Σίλιο.

Αισιόδοξος πως η Ιταλία είναι σε θέση να αφήσει εκτός συνέχειας του Euro και τους Γερμανούς παρουσιάστηκε ο Ματία Ντε Σίλιο. Ο μπακ της «σκουάντρα ατζούρα» τόνισε πως η ομάδα του έχει ελπίδες αν παρουσιαστεί συγκεντρωμένη στο γήπεδο, ενώ θυμήθηκε και τις αναμετρήσεις για τα ημιτελικά του Μουντιάλ και του Euro (2006 & 2012).

«Είμαστε προετοιμασμένοι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως και με την Ισπανία. Θα είναι ένα πιο σκληρό κι ένα πιο δύσκολο παιχνίδι. Είναι οι παγκόσμιοι πρωταθλητές. Είμαστε κι εμείς δυνατοί και μπορούμε να τους δημιουργήσουμε προβλήματα χτυπώντας στις αδυναμίες τους. Κάνουν επίθεση χρησιμοποιώντας πολλούς ποδοσφαιριστές, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι όταν πλησιάζουν την περιοχή μας. Στα χαρτιά οι Γερμανοί έχουν σπουδαία ομάδα, το γήπεδο όμως θα μιλήσει. Παίζουν διαφορετικά από τους Ισπανούς, αλλά μπορούμε να τα πάμε εξίσου καλά».

Για την μονομαχία στα ημιτελικά του Μουντιάλ (2006) και του Euro (2012): «Το 2006 ήμουν σε σπίτι φίλου και ήμουν μόλις 14χρονών. Θυμάμαι ότι ήταν ένα κλειστό παιχνίδι και πως διαλύσαμε το σπίτι που βλέπαμε το ματς όταν μπήκε το γκολ του Γκρόσο.Το 2012 ήμουν σε διακοπές. Παίξαμε πολύ καλά και τους δημιουργήσαμε προβλήματα»

Προτεινόμενα Άρθρα