Στόχος να παραδώσουν άμεσα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Περίπου στα μέσα Ιουλίου θέλουν στην επιτροπή να παραδώσουν την ομάδα στην επόμενη διοίκηση

Η πενταμελής επιτροπή είναι αυτή που συνεχίζει να «τρέχει» τις εξελίξεις που αφορούν την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, μέχρι να αναλάβει η νέα διοίκηση της εταιρίας.

Στην επιτροπή, στόχος τους είναι να παραδώσουν άμεσα την ομάδα στην πρώτη αιρετή διοίκηση της, αφού πρώτα όμως τελειώσουν με όσα άπτονται των αρμοδιοτήτων τους. Δηλαδή την κατάθεση της λίστας των μετόχων στην ΕΕΑ για την έγκριση εγγραφής τους στο μετοχολόγιο και φυσικά την εξασφάλιση αριθμού μητρώου από το ΓΕΜΗ. Εξέλιξη με την οποία θα έχει ολοκληρωθεί η σύσταση της νέας εταιρίας. 

Από τη στιγμή που θα γίνει αυτό, η επιτροπή θα συγκαλέσει γενική συνέλευση των μετόχων. Εκεί θα οριστεί η πρώτη αιρετή διοίκηση της ΠΑΕ, που θα αναλάβει το θέμα της ΕΕΑ και το έλεγχο αυτής όσον αφορά την δραστηριότητα της εταιρίας, αλλά και τις επαφές με την ΕΠΟ η οποία θα πάρει την τελική απόφαση για την συμμετοχή του ΑΡΗ στην Φούτμπολ Λιγκ της νέας σεζόν.

Οσον αφορά την ημερομηνία παράδοσης από την επιτροπή και από την στιγμή που οι διαδικασίες, για την ώρα, προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς, οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο περίπου για τα μέσα Ιουλίου. 

Προτεινόμενα Άρθρα