Προτεραιότητα σε Μπόγρη

από AllAboutARIS

Ο Δημήτρης Πρίφτης βλέπει ότι το σήριαλ… Καββαδά αναμένεται να κρατήσει για αρκετό καιρό, ο Ολυμπιακός μάλλον θα τον κρατήσει, οπότε ο Έλληνας τεχνικός και η διοίκηση του ΑΡΗ πηγαίνει στο πλάνο Β για την θέση του σέντερ που ακούει στο όνομα Γιώργος Μπόγρης.

Ένα πλάνο που αλλάζει αρκετά από τα δεδομένα που ίσχυαν μέχρι τώρα μιας και εφόσον προχωρήσει το συγκεκριμένο σχέδιο, μπαίνει σε θέση… αναμονής και ο Τζαμέλ Χάγκινς. 
Το πλάνο Β λοιπόν έχει τον Γιώργο Μπόγρη στην κορυφή της λίστας και μάλιστα οι “κίτρινοι” δείχνουν διατεθειμένοι να καταθέσουν πρόταση στον Έλληνα σέντερ για διετή συνεργασία με αρκετά καλούς οικονομικούς όρους. Και αυτό γιατί στο συγκεκριμένο πλάνο ο Έλληνας σέντερ θα είναι ο βασικός της ομάδας ενώ στην περίπτωση του Καββαδά επρόκειτο για τον αναπληρωματικό του Χάγκινς. 

Εφόσον προχωρήσει το πλάνο με τον Γιώργο Μπόγρη, τότε θα εξετασθεί εκ νέου η παραμονή του Χάγκινς μιας και ο ΑΡΗΣ θα αναζητήσει έναν σέντερ με διαφορετικά χαρακτηριστικά όπως καλή άμυνα, προκειμένου να ταιριάξει με τον Έλληνα σέντερ, το δυνατό σημείο του οποίου είναι η επίθεση. 

Όσον αφορά το πλάνο C, αυτό περιλαμβάνει τον Τζαμέλ Χάγκινς και έναν κοινοτικό σέντερ στην θέση του Έλληνα, οπότε αυτό θα αλλάξει και το υπόλοιπο μεταγραφικό σχεδιασμό κυρίως στην θέση “3” και “4” μιας και ο Δημήτρης Πρίφτης ήθελε τους κοινοτικούς να καλύψουν τις συγκεκριμένες θέσεις. Όμως αν βρεθεί μία επιλογή από την κοινοτική αγορά στην θέση του σέντερ, τότε θα αποφασιστεί αν θα παραμείνει στο πλάνο με τον Μπόγρη ή αν τελικά θα πάει στο τρίτο σχέδιο.

Προτεινόμενα Άρθρα