Νομότυπα η κάλυψη του ΜΚ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στα χέρια της επιτροπής η λίστα των νέων μετόχων και φυσικά του μεγαλομετόχου της νέας ΠΑΕ

Κανένα πρόβλημα δεν προκύπτει με την κατάθεση των 1,2 εκατ. ευρώ από πλευράς Καρυπίδη, όπως διαπιστώθηκε και σήμερα από την διοικούσα επιτροπή. Η διοίκηση πήρε στα χέρια της την επίσημη ενημέρωση της Τράπεζας Πειραιώς και διαπίστωσε ότι η διαδικασία έγινε νομότυπα, βάζοντας «φρένο» σε εκείνους που ενδεχομένως να περίμεναν στην γωνία τον Καρυπίδη για να κάνει το λάθος…

Συγκεκριμένα, τα χρήματα καταβλήθηκαν με επιταγή που ναι μεν εκδόθηκε στην εταιρία του Θεόδωρου Καρυπίδη, αλλά με οπισθογράφηση από την αδελφή του, Ειρήνη, που αποτελεί επίσης νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρίας και φυσικά μέλος του Ερασιτέχνη. Μία διαδικασία δηλαδή νομότυπη, όπως διαπίστωσαν τα μέλη της επιτροπής. Κίνηση που έδειξε τα ανακλαστικά του Καρυπίδη και λογικά επιλέχθηκε αυτός ο δρόμος προκειμένου να προφυλάξει τα χρήματα και την επένδυση του στον ΑΡΗ, από διαδικαστικά προβλήματα που ενδεχομένως να προέκυπταν εντός του συλλόγου ή τις υπόλοιπες επιχειρηματικές του δραστηριότητες. 

Την σκυτάλη από εδώ και πέρα παίρνει η το ΓΕΜΗ και η ΕΕΑ, η οποία θα είναι και αυτή που θα ελέγξει την προέλευση του εν λόγω ποσού, για να δώσει το «οκ» για την εγγραφή της Ειρήνης Καρυπίδη στο μετοχολόγιο της εταιρίας.

Προτεινόμενα Άρθρα