"Ο Λάσκαρης είναι ο άνθρωπος που αξίζει στον ΑΡΗ"

από AllAboutARIS

Ο έμπειρος γκαρντ κρέμασε τη φανέλα του και μίλησε για την καριέρα του, το πέρασμά του από τον ΑΡΗ και το μέλλον των "κιτρίνων" με την παρουσία του Νίκου Λάσκαρη στα κοινά της ομάδας.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Νίκος Αργυρόπουλος στην εκπομπή “Basketcity” στον “Libero 107,4”:

Για το πως αισθάνεται τώρα που “κρέμασε” τη φανέλα του: “Είναι δύσκολο, έχουμε ως αθλητές εναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής για πολλά χρόνια. Τη μεγάλη διαφορά πάντως θα την καταλάβω τον Αύγουστο όταν θα ξεκινήσει η προετοιμασία κι εγώ θα λείπω. Ήταν όμως μία συνειδητή επιλογή και θεωρώ ότι ήταν η σωστή στιγμή”.

Για την καριέρα του κι αν ήθελε να πετύχει κάτι παραπάνω: “Νιώθω ικανοποιημένος για ότι πέτυχα, είχα μια γεμάτη καριέρα. Είχα τη στήριξη της οικογένειάς μου και την τύχη να μην έχω τραυματισμούς. Έπαιξα συνολικά 20 χρόνια κι αυτό οφείλεται και στο γεγονός ότι πρόσεχα αλλά είναι και θέμα τύχης. Βλέπουμε πολλούς αθλητές που προσέχουν και κάνουν καλή ζωή να τραυματίζονται και να μην καταφέρνουν να φτάνουν εκεί που τους αξίζει”.

Για την αναγνώριση του κόσμου στο πρόσωπό του: “Είναι αλήθεια ότι σε όλα τα γήπεδα ο κόσμος με χειροκρότησε κι αυτό ήταν σημαντικό για μένα. Αυτό δείχνει ότι η πορεία μου ήταν αξιοπρεπής όλα αυτά τα χρόνια. Στη Θεσσαλονίκη και τον ΑΡΗ πέρασα δύο υπέροχα χρόνια, ο κόσμος ήταν πάντα κοντά στην ομάδα. Το γεγονός ότι αγωνίστηκα στον ΑΡΗ ήταν ένα όνειρο ζωής για μένα”.

Για το τι κάνει ξεχωριστό τον ΑΡΗ και τι θυμάται από τα χρόνια που αγωνίστηκε με την “κίτρινη” φανέλα: “Το σημαντικό στον ΑΡΗ είναι η αύρα και η θετική ενέργεια που υπάρχει στο γήπεδο. Μπαίνοντας για την πρώτη προπόνηση σου έρχεται όλη η ιστορία της ομάδας και του γηπέδου. Είχα πολύ καλές σχέσεις και με τις διοικήσεις αλλά και με τον κόσμο. Ένιωσα σαν στο σπίτι μου και έχω μόνο καλές αναμνήσεις από εκείνα τα χρόνια”.

Για το αν πιστεύει ότι ο ΑΡΗΣ μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω εκείνες τις χρονιές: “Την πρώτη χρονιά φτάσαμε στο παιχνίδι με το Μαρούσι στο +12 στα τελευταία λεπτά. Είχαμε φτάσει πολύ κοντά και νομίζω το αξίζαμε. Πάθαμε όμως ένα μπλακ άουτ και καταστράφηκαν οι κόποι μιας ολόκληρης σεζόν. Τη δεύτερη σεζόν υπήρχαν πολλές αλλαγές, τρεις προπονητές νομίζω και παίκτες ήρθαν κι έφυγαν οπότε δεν μπορέσαμε ποτέ να αποδώσουμε αυτό που θα μπορούσαμε”.

Για την κατάσταση που βρίσκεται τώρα ο ΑΡΗΣ με την παρουσία του Νίκου Λάσκαρη στα κοινά της ομάδας: “Ο ΑΡΗΣ είναι σε μία πολυ καλή τροχιά, ο κ. Λάσκαρης είναι αυτό που αξίζει στην ομάδα. Είναι φίλαθλος της ομάδας και την αγαπάει, είναι δυνατός οικονομικά και ένας άνθρωπος που έχει στόχο να τον επαναφέρει στα επίπεδα των προηγούμενων δεκαετιών. Είναι ευχής έργον που εμφανίστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα ο κ. Λάσκαρης και μαζί με την παρουσία του κ. Αγγελόπουλου στην ΑΕΚ να μπορέσουν να μειώσουν τη διαφορά από τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ώστε να αποκτήσει το πρωτάθλημα νεό ενδιαφέρον”.

Για τον Ντίλαρντ με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης και βρίσκεται μεταξύ των προτάσεων που εξετάζονται από τον Δημήτρη Πρίφτη: “Ο Ντίλαρντ έκανε πολύ καλή χρονιά, ήταν ο πρωταγωνιστής στις περισσότερες νίκες που κάναμε. Είναι λίγο ιδιαίτερος στον χαρακτήρα, είναι πάρα πολύ καλός στην επίθεση με νοοτροπία νικητή. Θεωρώ ότι ο ΑΡΗΣ μπορεί να βρει κάτι καλύτερο σε αυτή τη θέση”.

Προτεινόμενα Άρθρα