Εξελίξεις με ΕΕΑ και πιθανή αλλαγή μελών!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πως επηρεάζει τον ΑΡΗ ένα τέτοιο ενδεχόμενο

Σημαντικές εξελίξεις είναι πιθανό να προκύψουν όσον αφορά την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού από την επόμενη εβδομάδα, οι οποίες φυσικά θα επηρεάσουν και τον ΑΡΗ.

Οπως είναι γνωστό, η σύσταση της ΕΕΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι νόμιμη. Μία επιλογή για να αλλάξει αυτό είναι η αντικατάσταση του αντιπροέδρου, φαίνεται όμως ότι ο Σταύρος Κοντονής εξετάζει έναν άλλο δρόμο, που αυτή τη στιγμή συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες.

Συγκεκριμένα, είναι πιθανό ο Υφυπουργός Αθλητισμού να καταθέσει από εβδομάδα τροπολογία στην Βούλη, η οποία θα κάνει λόγο για άμεση αλλαγή των μελών της Επιτροπής και τροποποίηση των προϋποθέσεων που απαιτούνται για οριστεί κάποιος σε αυτήν. Διαδικασία που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών, θα χρειαστεί το πολύ μία εβδομάδα.

Πως αυτό μπορεί να επηρεάσει τον ΑΡΗ;, Μα φυσικά θετικά, αφού είναι γνωστό ότι κάποια από τα μέλη της Επιτροπής προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στην προσπάθεια των «κίτρινων». Ενα σκηνικό όμως που είναι πιθανό να αλλάξει από εβδομάδα και να επιφέρει ραγδαίες εξελίξεις. 

Αλήθεια, η κυρία Μαρούπα θα είναι μέλος της νέας επιτροπής, όταν και αν αυτή τελικά οριστεί;

Προτεινόμενα Άρθρα