Επέστρεψε και ενημερώνει τον «Αναστό»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο «Αναστό» θα ενημερωθεί μέσα στο επόμενο διάστημα από τον Γάλλο και θα αποφασίσει για τους παίκτες που θα του προταθούν

Ο Λοράν Ντεσό βρίσκεται από χθες στην Θεσσαλονίκη, στην οποία επέστρεψε με κάποιες πρώτες περιπτώσεις παικτών στην λίστα του, που ενδεχομένως να απασχολήσουν τον ΑΡΗ.

Στο ολιγοήμερο διάστημα που βρέθηκε στην πατρίδα του, ο 39χρονος ατζέντης συγκέντρωσε κάποια ονόματα ποδοσφαιριστών, τόσο από την Γαλλία όσο και από άλλες χώρες και το δίκτυο επαφών που διατηρεί. Φυσικά τον πρώτο και τελευταίο λόγο θα έχει ο Νίκος Αναστόπουλος, τον οποίο ο Ντεσό θα ενημερώσει μέσα στο επόμενο διάστημα και ο 58χρονος τεχνικός θα αξιολογήσει με ποιες από αυτές τις περιπτώσεις θα ασχοληθεί ο ΑΡΗΣ.

Πέραν πάντως της πρώτης ομάδας, πρόθεση του Ντεσό ειναι η ένταξη κάποιων παικτών και στην δεύτερη ομάδα, έχοντας επίσης στα υπόψιν του κάποια ονόματα νεαρών ποδοσφαιριστών, στους οποίους πιστεύει οτι μπορεί να επενδύσει ο ΑΡΗΣ. Πλάνο που θα μπει σε εφαρμογή εφόσον ενεργοποιηθεί επίσημα ο Γάλλος με την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τον Θεόδωρο Καρυπίδη.

Προτεινόμενα Άρθρα