Κρούση σε Καλτσά

από AllAboutARIS

Ένας παίκτης που είχε απασχολήσει και παλιότερα τον ΑΡΗ, ο Νίκος Καλτσάς έχει γίνει αποδέκτης του ενδιαφέροντος του Θόδωρου Καρυπίδη.

Στον ΑΡΗ μπορεί η κάλυψη του ΜΚ με την διορία να εκπνέει την Παρασκευή να είναι να διαφορά το κορυφαίο θέμα στην ατζέντα, από την άλλη όμως συνεχίζονται από μεριάς Καρυπίδη οι βολιδοσκοπήσεις υποψήφιων μεταγραφικών στόχων στα πλαίσα της ενίσχυσης που θα υπάρξει εν όψει Football League. Ο επίδοξος ιδιοκτήτης της νέας ΠΑΕ θα επιδιώξει εφοσον πάνε όλα καλά να αποκτήσει παίκτες από το πάνω ράφι και ιδίως από την ελληνική αγορά που είναι και επιθυμία του Νίκου Αναστόπουλου όπως έχει δηλώσει αρκετές φορές.

Μια από τις περίπτώσεις που εξετάζουν οι κίτρινοι είναι ο 26χρονος πλάγιος χάφ του Παναθηναικού που δεν υπολογίζεται από τον Στραατσόνι και αναζητεί την επόμενη ομάδα του χωρλις ακόμη να έχει διευκρινιστεί αν θα μείνει ελεύθερος ή θα δοθεί δανεικός. Τον παίκτη γνωρίζει πολύ καλά από την Βέροια ο Θόδωρος Καρυπίδης και σύμφωνα με τις πληροφορίες του AllAboutARIS έχει ήδη βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του. Βέβαια λόγω ηλικίας αλλά και αξίας η περίπτωση του Καλτσά δεν είναι εύκολη αφού έχει ήδη πρόταση και από τον ΑΣτέρα Τρίπολης ενώ δεν αποκλείει και την προοπτική του εξωτερικού. Φέτος ο Καλτσάς αγωνίστηκε σε 20 παιχνίδια και σημείωσε πέντε γκολ.  

Όλα τα μεταγραφικά θέματα πάντως θα αρχίσουν να τρέχουν μόλις ξεκαθαρίσει την Παρασσκευή το μετοχικό κεφάλαιο που είναι σε απόλυτη προτεραιότητα.

Προτεινόμενα Άρθρα