Η συγκινητική ιστορία για τις γραμμές του Ρονάλντο

από AllAboutARIS

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να άκουσε τα σχολιανά του για την απόδοσή του στο ματς της Πορτογαλίας με την Ισλανδία και την συμπεριφορά του τόσο κατά την διάρκεια του αγώνα όσο και μετά το τέλος του, αλλά τώρα ήρθε η ώρα άπαντες να του πουν ένα μεγάλο μπράβο για μία κίνηση που έκανε και συγκινεί.

Όσοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση αντιλήφθηκαν πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ επέλεξε στο κούρεμά του να κάνει δύο μικρές γραμμές πίσω και πλάγια στο κεφάλι του. Αυτές δεν είναι για… φιγούρα και το τονίζουμε αυτό διότι κάποιοι έσπευσαν να σχολιάσουν μέχρι και το κούρεμά του.

Ο λόγος που υπάρχουν αυτές οι δύο γραμμές στο κεφάλι του Κριστιάνο αφορά ένα παιδάκι το οποίο πάσχει από καρκίνο και πρόσφατα ο Πορτογάλος κάλυψε τα έξοδα για την χειρουργική του επέμβαση. Από αυτή όπως ήταν λογικό το παιδάκι έχει σημάδια στο κεφάλι και ο Ρονάλντο αποφάσισε για να τον στηρίξει να κάνει ακριβώς τα ίδια κι αυτός στο δικό του.

Αυτή, βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο άσος της Ρεάλ δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπό του. Ουκ ολίγες φορές έχει προσφέρει χρήματα σε ιδρύματα, έχει δώσει το παρών σε νοσοκομεία για να βοηθήσει άρρωστα παιδάκια και πρόσφατα εξάλλου δώρισε το πριμ κατάκτησης του Champions League με την Ρεάλ (580.000€) σε μη κυβερνητικό ίδρυμα για τον παιδικό καρκίνο.

Προτεινόμενα Άρθρα