Στη Μακάμπι με «χρυσό» συμβόλαιο ο Κουίνσι Μίλερ, «πακέτο» και ο Τσίρμπες!

από AllAboutARIS

Η Μακάμπι μετά την πλήρως αποτυχημένη φετινή σεζόν τινάζει την μπάνκα στον αέρα ώστε να επανέλθει σε τροχιά κορυφής, με τον Κουίνσι Μίλερ να είναι το νέο «χτύπημα» της «ομάδας του λαού», με 2,6 εκατ. ευρώ για συμβόλαιο 1+1 έτους!

O 24χρονος φόργουορντ, που φέτος κατέπληξε στα ευρωπαϊκά παρκέ με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, έχει δώσει τα χέρια με την Μακάμπι, η οποία απέσπασε το «ναι» του Αμερικανού προσφέροντας συνολικά 2,6 εκατ. ευρώ για συμβόλαιο 1+1 έτους! 

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα «Eurohoops», υπάρχει buy-out για το ΝΒΑ το επόμενο καλοκαίρι, ώστε ο Μίλερ να έχει τη δυνατότητα επιστροφής στον «μαγικό κόσμο».

Από την πλευρά τους οι Σέρβοι υποστηρίζουν ότι τον Μίλερ στο Τελ Αβίβ θα ακολουθήσει ο συμπαίκτης του στην «Ζβέζντα», Μάικ Τσίρμπες, με την απόκτηση των δύο πρώην «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου να ανακοινώνεται επίσημα την Κυριακή (12/6), ενώ το Σάββατο (11/6) αναμένεται η ανακοίνωση για το έτερο μεγάλο απόκτημα της Μακάμπι, τον Σόνι Ουίμς, ο οποίος είναι κλεισμένος εδώ και αρκετό διάστημα! 

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα