Υπάρχει και το βόλεϊ…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μεγάλη η ευθύνη του Ερασιτέχνη για να προχωρήσουν οι εξελίξεις στο τμήμα

Τα θέματα του ποδοσφίρου μονοπώλησαν τον Ερασιτέχη τους τελευταίους μήνες, με αποτέλεσμα κάποια άλλα να μπουν στο περιθώριο. Και ένα παράδειγμα είναι το ανδρικό βόλεϊ.

Εχουν περάσει περίπου δύο μήνες από τον υποβοβασμό της ομάδας στην Α2 και δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη. Δικαιολογημένα βέβαια έως έναν βαθμό, από την στιγμή όμως που το… βάρος του ποδοσφαίρου αρχίζει να φεύγει από τον ΑΣ, οι άνθρωποι του συλλόγου οφείλουν να ασχοληθούν πιο ενεργά με με το τρίτο πιο ιστορικό τμήμα του ΑΡΗ.

Ο ΑΡΗΣ καλείται σιγά-σιγά να ξεκινήσει τον προγραμματισμό του για την νέα σεζόν στην Α2, ώστε να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα εξασφαλίσει εύκολα την επιστροφή της ομάδας στην φυσική της θέση. Να υπάρξει δηλαδή συμφωνία με προπονητή, να ξεκαθαρίσει ποιοι θα συνεχίσουν από το περσινό ρόστερ και εν συνεχεία ποιοι θα αποκτηθούν. Τα χρήματα σίγουρα αποτελούν έα ζήτημα, οι οικονομικές απαιτήσεις όμως στην Α2 δεν είναι ίδιες με της Βόλεϊ Λιγκ, αφού με ένα μπάτζετ της τάξεως των περίπου 50 χιλιάδων ευρώ, ο ΑΡΗΣ μπορεί να δημιουργήσει ένα αξιόλογο σύνολο.

Προτεινόμενα Άρθρα