AS: Η συνεισφορά του ΑΡΗ στην "αναγέννηση" του Γκάνεα

από AllAboutARIS

Αφιέρωμα στον Κρίστιαν Γκανέα φιλοξενεί η "AS" η οποία εστιάζει στην παρουσία του στον ΑΡΗ που έδωσε στον παίκτη το εισιτήριο για την Εθνική ομάδα

Η γνωστή ισπανική ιστοσελίδα επιχειρεί μια σύγκριση της παρουσίας Γκάνεα στην Μπιλμπάο και τώρα στον ΑΡΗ. Ουσιαστικά η μεταγραφή του στους κιτρινόμαυρους το καλοκαίρι αποτέλεσε το εφαλτήριο για την αγωνιστική “αναγέννηση” του Ρουμάνου. Αυτό το επιχείρημα στηρίζεται εν πολλοίς στην επιλογή του Ομοσπονδιακού τεχνικού των Ρουμάνων να συμπεριλάβει τον Κρίστιαν στην αποστολή της Εθνικής για τα παιχνίδια του Nations league και το οποίο υπερτονίζει η “AS” γράφοντας ότι στους Βάσκους δεν κατάφερε ποτέ να καλλιεργήσει το ταλέντο του.

Η “AS” πιστεύει ότι ο Γκάνεα βρήκε την ποδοσφαιρική του Ιθάκη στον “πρωτοπόρο ΑΡΗ” όπως αναφέρει και σημειώνει ότι το επιθετικό του στυλ και το καλό αριστερό του πόδι, προσδίδουν ηγετικά χαρακτηριστικά στο ρόστερ των κιτρινόμαυρων.

Ο Γκάνεα υπολογίζεται από το τεχνικό τιμ της Ρουμανίας τόσο για το φιλικό ματς κόντρα στην Λευκορωσία, όσο και για τα επίσημα παιχνίδια του Nations League με Νορβηγία και Βόρειος Ιρλανδία.

Προτεινόμενα Άρθρα