Τώρα μιλάει το χρήμα!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στην διάθεση των μελών του ΑΣ ο λογαριασμός για τις επόμενες 15 ημέρες – Οι λεπτομέρειες και οι προϋποθέσεις

Στην διάθεση του κοινού είναι από σήμερα ο νέος λογαριασμός που αφορά το νέο μετοχικό κεφάλαιο της υπό σύσταση ΠΑΕ ΑΡΗΣ. 

Μετά και την χθεσινές δημοσιεύσεις στις εφημερίδες, όπως επιβάλλει ο νόμος, ο λογαριασμός στην Τράπεζα Πειραιώς είναι πλέον ανοικτός και μέχρι τις 24 Ιουνίου απευθύνεται μόνο στα μέλη του Ερασιτέχνη που ενδιαφέρονται να αγοράσουν μετοχές στην νέα εταιρία. 

Αυτό που αναμένουν όλοι βέβαια, είναι η κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου από τον Θεόδωρο Καρυπίδη, όπως έχει δεσμευτεί άλλωστε και ο ίδιος να κάνει, από την στιγμή που είναι ο μοναδικός ενδιαφερόμενος μέχρι στιγμής. 

Τα 1,2 εκατ. στα οπία ορίστηκε το νέο μετοχικό κεφάλαιο, μεταφράζεται σε 40.000 μετοχές των 30 ευρώ η μία, συν την καταβολή ενός 10% για κάθε μία από αυτές, ποσοστό που αφορά τον Ερασιτέχνη. Δύο από τις βασικές προϋποθέσεις για όποιους ενδαφέρονται να αγοράσουν μετοχές, είναι να αποτελούν μέλη του ΑΣ (για τις δύο πρώτες εβδομάδες) )και να έχουν λευκό ποινικό μητρώο.

ΤΡΑΠΕΖΑ: Πειραιώς

IBAN: GR78 0172 2330 0052 3308 3096 082

Αιτιολογία «ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΕΤΟΧΟΥ – ΑΦΜ ΜΕΤΟΧΟΥ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ δ.τ. ΠΑΕ ΑΡΗΣ».

Προτεινόμενα Άρθρα