Το «βάρος» που αρχίζει να φεύγει…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πολλά τα ανοικτά ζητήματα για την διοίκηση Ψηφίδη, την οποία περιμένει ένα καλοκαίρι με αρκετή δουλειά

Η τελευταία διετία δεν ήταν και η πιο εύκολη για τον Ερασιτέχνη και τις διοικήσεις που πέρασαν από αυτόν, λόγω της ενεργής ενασχόλησης με το ποδοσφαιρικό τμήμα. 

Η παρουσία της ομάδας στην Γ΄Εθνική και η ένταξη της στον ΑΣ ως τμήμα του συλλόγου, δημιούργησε έναν «πονοκέφαλο» στους ανθρώπους της ομάδας. Μιλάμε άλλωστε για ένα βαρύ φορτίο, σε έναν Ερασιτέχνη που ταλανίζεται διαρκώς από τα δικά του προβλήματα, κυρίως οικονομικής φύσεως. Προβλήματα, στα οποία θα έχει την ευκαιρία να αφοσιωθεί περισσότερο από εδώ και πέρα. 

Από την στιγμή που δρομολογήθηκε το θέμα του μετοχικού κεφαλαίου, υπάρχει μία διοικούσα επιτροπή και με την προϋπόθεση ότι δεν θα προκύψει κάποιο απρόοπτο με την νέα ΠΑΕ και την συμμετοχή στην Φούτμπολ Λιγκ, στον ΑΣ θα μπορέσουν πλέον να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στα… εσωτερικά τους ζητήματα. Υπάρχουν άλλωστε πολά θέματα που απαιτούν την προσοχή τους. Θέματα που είναι σε άμεση συνάρτηση με το οικονομικό ή άλλα που αφορούν την οργάνωση των τμημάτων με πρώτο παράδειγμα το ανδρικό βόλεϊ. 

Το μόνο σίγουρο είναι στον Ερασιτέχνη έχουν ένα γεμάτο καλοκαίρι μπροστά τους. Με πολύ δουλειά, μά γεμάτη ατζέντα πολλά λάθη που πρέπει να διορθώσουν -δικά τους αλλά και προηγούμενων διοικήσεων- και αρκετό χρόνο πλέον στην διάθεση τους για όλα αυτά…

Προτεινόμενα Άρθρα