"Χρυσώνει" τον ΑΡΗ ο Stoiximan

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Μεγάλη χορηγία σε περίπτωση επιστροφής στην Superleague

O Stoiximan.gr είναι ο μεγάλος χορηγός του ΑΡΗ στο μπροστινό μέρος της φανέλας, όμως, το «κόλπο γκρόσο» για τους «κίτρινους» θα συνδυαστεί με την επιστροφή τους στη Super League.

Συγκεκριμένα, στο τριετές συμβόλαιο που βρίσκεται εν ισχύ ανάμεσα στις δυο πλευρές προβλέπεται άυξηση στο ποσό που θα εισπράξει ο ΑΡΗΣ την επόμενη αγωνιστική περίοδο στη Football League αλλά και μεγάλη χορηγία (με τη μορφή μπόνους) στην περίπτωση που πετύχει την επιστροφή του στη φυσική του θέση.

Οι άνθρωποι του stoiximan, άλλωστε, ποντάρουν στην εμπορικότητα του ονόματος του ΑΡΗ και αυτός ήταν και ο λόγος που σύναψαν τριετές συμβόλαιο συνεργασίας μαζί του, με φόντο την επιστροφή στη Super League.

Απόλυτα ικανοποιημένος, βέβαια, είναι τόσο ο Θόδωρος Καρυπίδης όσο και οι διοικούντες τον Ερασιτέχνη, καθώς η γνωστή εταιρεία διαδικτυακού στοιχήματος είναι απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις της. Θα πρέπει, επίσης, να σημειωθεί ότι μέσα στις επόμενες 20 μέρες στέλεχος της Stoiximan.gr θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να έχει συνάντηση με τους ανθρώπους του ΑΡΗ

Ακόμα, ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει ξεκινήσει επαφές και με την εταιρεία αθλητικών ειδών NIKE, προκειμένου να επεκτείνει τη συνεργασία των δυο πλευρών και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ελληνας επιχειρηματίας βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας και με τους διοικούντες τον Ερασιτέχνη ΑΡΗ, καθώς στις προθέσεις του είναι να λειτουργήσει ξανά η μπουτίκ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Τέλος, χθες συνεδρίασε για πρώτη φορά η πενταμελής επιτροπή που δημιουργήθηκε για να επιβλέπει τις διαδικασίες σύστασης της νέας ΠΑΕ, ενώ η πρώτη κίνησή της θα είναι το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού, προκειμένου να κατατεθούν εκεί τα χρήματα της ΑΜΚ.

Προτεινόμενα Άρθρα