Και οι παίκτες… περιμένουν τον Πρίφτη

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο λόγος που η παρουσία του Πρίφτη, θα παίξει ρόλο και στις συζητήσεις με τους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ

Στον μπασκετικό ΑΡΗ όλα αυτή τη στιγμή περιστρέφονται γύρω από τον Δημήτρη Πρίφτη και την παραμονή του στην ομάδα, κάτι που είναι και το πιο πιθανό.

Στην ΚΑΕ αναμένουν μέσα στις επόμενες ημέρες την απάντηση το 47χρονου τεχνικού. Εστω και διακριτικά όμως, την απόφαση του ομοσπονδιακού προπονητή περιμένουν σίγουρα και οι παίκτες.

Στην διάρκεια της χρονιάς που ολοκληρώθηκε, αναπτύχθηκε ένας ιδιαίτερος δεσμός μεταξύ Πρίφτη και παικτών. Είναι άλλωστε γεγονός ότι με την δουλειά του αλλά κυρίως την πίστη του στην ομάδα ακόμα και στις πολύ δύσκολες στιγμές, ο Πρίφτης κατάφερε να κερδίσει τους παίκτες σε τέτοιο βαθμό ώστε να είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για αυτόν μέσα στο παρκέ. Για αυτό και θα έβλεπαν με πολύ θετικό μάτι την συνεργασία τους μαζί του και την νέα σεζόν. 

Στις όποιες συζητήσεις μπει ο ΑΡΗΣ με τους παίκτες που θέλει να κρατήσει και κυρίως τους Αμερικανούς, ο παράγοντας του προπονητή θα παίξει σημαντικό ρόλο. Και εφόσον ο προπονητής αυτός είναι ο Πρίφτης, σίγουρα είναι στα συν της ΚΑΕ.

Προτεινόμενα Άρθρα