Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι 19 της Ισπανίας για το Euro

από AllAboutARIS

Τους 19 από τους 23 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στη Γαλλία ανακοίνωσε η Ισπανική Ομοσπονδία, με τον Ντελ Μπόσκε να αφήνει τέσσερις θέσεις ανοικτές, για τους παίκτες της Ρεάλ και της Ατλέτικο.

Γνωστά έγιναν σήμερα (31/5) τα -19 από τα 23- ονόματα των παικτών της Ισπανίας που θα βρεθούν στα γήπεδα της Γαλλίας για το ερχόμενο Euro.

Η Ισπανική Ομοσπονδία ανακοίνωσε τους παίκτες που «έκλεισαν» θέση για το Euro, με τον Βιθέντε ντελ Μπόσκε να αφήνει τέσσερις θέσεις ανοιχτές, οι οποίες προορίζονται εκτός απροόπτου για τους Χουανφράν, Σέρχιο Ράμος, Κόκε και Λούκας Βάσκεθ.

Οι «φούριας ρόχας», οι οποίοι θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν το ευρωπαϊκό τους στέμμα, θα δώσουν δύο φιλικά πριν την έναρξη του Euro: Με την Νότια Κορέα την Τετάρτη 1 Ιουνίου στην «Red Bull Arena» και την Γεωργία την Τρίτη 7 Ιουνίου στο «Κολισέουμ Αλφόνσο Πέρεθ».

Αναλυτικά η 19μελής μέχρι στιγμής αποστολή της Ισπανίας

Τερματοφύλακες: Ίκερ Κασίγιας (Πόρτο), Νταβίντ ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Σέρχιο Ρίκο (Σεβίλλη)

Αμυντικοί: Μαρκ Μπάρτρα (Μπαρτσελόνα), Ζόρντι Άλμπα (Μπαρτσελόνα), Ζεράρ Πικέ (Μπαρτσελόνα), Θέσαρ Αθπιλικουέτα (Τσέλσι), Έκτορ Μπεγερίν (Άρσεναλ)

Μέσοι: Σέρτζιο Μπουσκέτς (Μπαρτσελόνα), Μικέλ σαν Χοσέ (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Σεσκ Φάμπρεγας (Τσέλσι), Νταβίντ Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Τιάγκο Αλκάνταρα (Μπάγερν Μονάχου), Μπρούνο Σοριάνο (Βιγιαρεάλ), Αντρές Ινιέστα (Μπαρτσελόνα)

Επιθετικοί: Πέδρο Ροντρίγκες (Τσέλσι), Αλβάρο Μοράτα (Γιουβέντους), Άριτς Αντούριθ (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Νολίτο (Θέλτα Βίγκο)

Προτεινόμενα Άρθρα