Πόθος του Σιμεόνε ο Ντιέγκο Κόστα

από AllAboutARIS

Αβέβαιο ακόμη το μέλλον του Σιμεόνε

Μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Αργεντινός τεχνικός δήλωσε ότι ίσως μετά και από αυτή την ήττα ήρθε η ώρα να κλείσει ο κύκλος του στην Ατλέτικο και ότι πρέπει να σκεφτεί σοβαρά για τον μέλλον του. Οι δηλώσεις προκάλεσαν σοκ σε διοίκηση και οπαδούς των «ροχιμπλάνκος» που προφανώς δεν θέλουν να ακούσουν για αποχώρηση του Σιμεόνε.

Με χθεσινό δημοσίευμά της η ισπανική εφημεριδα «AS» αποκάλυψε ότι ο όρος που θέτει ο Αργεντινός προπονητής για να συνεχίσει στο «Βιθέντε Καλδερόν» είναι να αποκτηθούν παίκτες τοπ κλάσης, ώστε η ομάδα να κοντράρει στα ίσα υπερδυνάμεις όπως η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Παρί Σεν Ζερμέν. 

Σε συνέχεια αυτού του ρεπορτάζ, αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι αυτός που μπορεί να κρατήσει τον Σιμεόνε στην Ατλέτικο είναι ο Ντιέγκο Κόστα, την μεταγραφή του οποίου επιθυμεί πάση θυσία ο 46χρονος τεχνικός. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 με την Τσέλσι, αλλά δεν θα ήταν αρνητικός στην επιστροφή του στον ισπανικό σύλλογο από τον οποίο αποχώρησε το 2014. 

Ο Αντόνιο Κόντε φέρεται να τον έχει διαβεβαιώσει πως θα έχει θέση βασικού στους «μπλε» κι αυτό ίσως περιπλέκει το θέμα της μεταγραφής του στους Ισπανούς.

Προτεινόμενα Άρθρα