"Δεν είμαστε αφελείς να χάσουμε επένδυση 4-5 εκ. ευρώ"

από AllAboutARIS

"Θέλουμε ομάδα που θα είναι πρώτη από του Αγίου Νικολάου"

Την βεβαιότητα του ότι ο ΑΡΗΣ θα παίξει κανονικά στην  Φούτμπολ Λιγκ εξέφρασε με δηλώσεις του και στην Γενική Συνέλευση, ο Θεόδωρος Καρυπίδης, ενώ υπογράμμισε ότι η χρονιά θα κλείσει με 1.300.000 ευρώ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θεόδωρου Καρυπίδη:

«Φτάσαμε στο τέλος μίας χρονιάς που δεν θέλω να θυμάμαι, όπως κι εσείς. Δεν κοιτάμε πίσω. Άλλη μία χρονιά έμεινε και προσπαθώ να είμαι συνεπής σε όσα υποσχέθηκε πριν ένα χρόνο. Κάποιοι πίστεψαν και κάποιοι όχι. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, δεν έχουμε να πούμε πολλά. Κάναμε αυτά που έπρεπε. Φέτος η εταιρεία μας είναι διατεθειμένη να πάρει το σύνολο των μετοχών, όπως θα ορίσετε. Θα χρειαστούν να γίνουν κι άλλες αυξήσεις ανάλογα με τις απαιτήσεις. Αγωνιστικά έχουμε προχωρήσει σε επαφές με μεγάλο ρίσκο για εμάς γιατί μπορεί να μην πάρουμε το πλειοψηφικό πακέτο. Γιατί όπως είπε και ο κ. Αναστόπουλος, θέλουμε ομάδα που θα είναι πρώτη από του Αγίου Νικολάου.

Φέτος ξοδέψαμε πολύ περισσότερα από ότι έπρεπε να για αν είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα θα ανέβει. Η χρονιά θα κλείσει με 1.300.000 ευρώ, πολύ περισσότερα απο ότι προβλέπει η κατηγορία. Κι άλλοι γείτονες μας ξοδεύουν χρήματα πολλά και τα αποτελέσματα τα ξέρουμε όλα. Η εκκαθάριση έχει καθυστερήσει και δεν ευθύνομαι εγώ. Την τρέχουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Πρόθεση μας είναι να πάρουμε το Νέο Ρύσιο και να κάνουμε ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο. Μην τους ακούτε, ο ΑΡΗΣ θα παίξει στη Φούτμπολ Λιγκ. Δεν ξέρω τι συμφέροντα εξυπηρετούν. Δεσμεύσεις του Υφυπουργού, ο ΑΡΗΣ θα παίξει κανονικά. Ακόμα κι αν δεν βγει το νομοσχέδιο θα παρουμε νέο ΑΦΜ για την εταιρεία. Σήμερα παραιτήθηκα από πρόεδρος της Βέροιας, αλλά να ξέρετε δεν είμαστε αφελείς να κάνουμε 4-5 εκ. ευρώ επένδυση στον ΑΡΗ και να έχουμε πρόβλημα είτε εμείς, είτε στον ΑΡΗ. Όλα θα γίνουν νόμιμα».

Προτεινόμενα Άρθρα