"Συνεπής και σωστός ο Καρυπίδης"

από AllAboutARIS

Μιλώντας από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης, ο Γιάννης Ψηφίδης συνεχάρη τον Θεόδωρο Καρυπίδη για την αγωνιστική επιτυχία του ΑΡΗ.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Α.Σ. ΑΡΗΣ τόνισε:

«Στις 13 Νοεμβρίου υπογράψαμε το συμφωνητικό με τον κ.Καρυπίδη. Ο ΑΣ έκανε τις προτάσεις, οι νομικοί του κ. Καρυπίδη τις έλεγξαν όπως και εκείνοι του ΑΣ. Μετά από ραντεβού καταλήξαμε και υπογράψαμε. Ο ΑΣ ΑΡΗΣ υποχρεώθηκε και έπρεπε να έρθει σε μία ειδική συμφωνία, όπως και έγινε. Σε κάθε ιδιωτικό συμφωνητικό, υπάρχουν δύο σκέλη και δύο πλευρές. Οι υποχρεώσεις του κ. Καρυπίδη και εκείνες του ΑΣ απέναντι του. Οι υποχρεώσεις που ανέλαβε ο έφορος της ομάδας, ήταν το οικονομικό πακέτο του ποδοσφαιρικού ΑΡΗ, όπως και το αγωνιστικό κομμάτι. Είχα πει ότι οφείλουμε να σεβαστούμε την προσπάθεια του. Μέσα σε μικρό διάστημα έστησε μία υπερ ομάδα και μας δικαίωσε. Θέλω να τον συγχαρούμε για αυτό το σκέλος.

Κάθε μήνα υπήρχε έλεγχος των οικονομικών του ποδοσφαιρικού τμήματος. Περνούσαν από τον έλεγχο του ΔΣ. Ολα έγιναν με κάθε λεπτομέρεια. Ο κ. Καρυπίδης ήταν συνεπέστατος και σωστός. Δεν οφείλει τίποτα στον ΑΣ. Θα έπρεπε όμως να κοιτάξει λίγο περισσότερο την… μαμά του συλλόγου. Τον συγχαίρω όμως για το έργο του στο ποδοσφαιρικό τμήμα

Τα λογιστικά στοιχεία δείχνουν ότι ο κ. Καρυπίδης εξόφλησε 961 χιλιάδες ευρώ. Λείπουν κάποια παραστατικά 95 χιλιάδων ευρώ περίπου.

Από την στιγμή που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του, οφείλουμε να του δώσουμε την ευκαιρία να πάρει το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών.

Συγκεντρωθήκαμε εδώ και είμαστε ανοικτοί προς οποιαδήποτε πρόταση. Μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν είχαμε άλλη συμμετοχή ή επιθυμία για τον ΑΣ σχετικά με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Αυτό που πρέπει να τονίσω, είναι ότι η νέα ΠΑΕ πρέπει να πάει… μονορούφι στην Σούπερ Λιγκ».

Προτεινόμενα Άρθρα