Aυτοπροτάθηκε στη Λίβερπουλ ο Ιγουαΐν!

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Οι «κόκκινοι» δεν έχουν κάνει ακόμα κάποια κίνηση για τον Αργεντινό.

Μπορεί το γεγονός ότι ο αγγλικός σύλλογος δεν κατάφερε να εξασφαλίσει θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν να αποτρέπει κάποιους ποδοσφαιριστές, ωστόσο η ιστορία της ομάδας, αλλά φυσικά και η παρουσία του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος χτίζει κάτι νέο στο «Άνφιλντ» λειτουργούν ως κίνητρο για άλλους. 

Σε αυτούς φαίνεται πως ανήκει και ο Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Mirror» δεν θέλει να συνεχίσει στη Νάπολι, με την οποία έκανε καταπληκτική σεζόν φέτος, και έχει ήδη κάνει… κρούση στη Λίβερπουλ. Ο Ιγουαΐν σκόραρε 36 γκολ σε 35 παιχνίδια της Serie A και η παρουσία του ήταν καταλυτική ώστε οι Ναπολιτάνοι να τερματίσουν στην δεύτερη θέση πίσω από τη Γιουβέντους. 

Το όνομά του Ιγουαΐν, ο οποίος έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τους Ιταλούς, έχει ακουστεί τις τελευταίες ημέρες για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο αν ισχύει το δημοσίευμα ο ίδιος είναι μεν ανοικτός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά θα προτιμούσε να φορέσει τη φανέλα της Λίβερπουλ. Από την άλλη, οι «κόκκινοι» δεν έχουν κάνει ακόμα κάποια κίνηση για τον Αργεντινό.

Προτεινόμενα Άρθρα