Τα…όργια Τζήλου κατά του ΑΡΗ (vid)

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Στο παιχνίδι της "κορυφής" ο ρέφερι, για τον οποίο ο ΑΡΗΣ έχει κάνει αίτημα να μην τον ξαναπαίξει ποτέ.

Ο Τζήλος ξυπνά άσχημες μνήμες στους “κιτρινόμαυρους”, με κορυφαίο ίσως το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αιγινιακό για τη Football League (5/3/2017) όπου, παρά τη νίκη του ΑΡΗ με 1-0, η  ΠΑΕ είχε εκδώσει ανακοίνωση με παράπονα κατά του Ελληνα ρέφερι.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ είχε σταθεί τότε σε δύο περιπτώσεις στις οποίες ο Τζήλος χάρισε την κόκκινη σε ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων αλλά και στην… ανακάλυψη των δύο κίτρινων εις βάρος του Καράμπελα.

Σε επόμενο παιχνίδι, το 2018, όπου ο Τζήλός «σφύριξε» τον ΑΡΗ, οι “κιτρινόμαυροι” γνώρισαν μια σκληρή ήττα από την ΑΕΚ εκτός έδρας με 4-0, με ρεσιτάλ αρνητικών αποφάσεων από τον ίδιο.

Στα επόμενα 2 παιχνίδια που ακολούθησαν ο ΑΡΗΣ δεν άφησε πολλά περιθώρια στον Έλληνα διαιτητή επικρατώντας στις αναμετρήσεις με ΟΦΗ και Βόλο. 

Εκτός από πρώτος διαιτητής σε αναμέτρηση, ο Τζήλος έχει απασχολήσει τον ΑΡΗ και ως VAR, με “κορυφαία” στιγμή το περσινό παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ, όπου έκλεισε τα μάτια στο 91′, σε αταφανέστατη παράβαση πέναλτι υπέρ του ΑΡΗ.

Και ερχόμαστε στην φετινή σεζόν, όπου ΑΡΗΣ και ΑΕΚ βρίσκονται στην πρώτη και δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, αντίστοιχα, με την ΚΕΔ – ΕΠΟ να κρίνουν πως το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είναι αντάξιο ορισμού ξένου διαιτητή, ούτε καν του κορυφαίου Έλληνα – Παπαπέτρου, αποφασίζοντας μάλιστα να ορισουν τον διαιτητή για τον οποίο έχει εκδηλώσει τα παραπονά του ο ΑΡΗΣ, ουκ ολίγες φορές.

Προτεινόμενα Άρθρα