«Επειδή ήμασταν κακοί στην άμυνα χάσαμε»

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ δεν ήταν καλός αμυντικά απέναντι στην Α.Ε.Κ. και αυτός ήταν ο λόγος που δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από το «Ο.Α.Κ.Α.», σύμφωνα με τον Βασίλη Ξανθόπουλο.

Ποιοί ήταν οι λόγοι που οδήγησαν στην ήττα:

«Η αλήθεια είναι ότι η Α.Ε.Κ. ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης. Εμείς προσπαθήσαμε να κλέψουμε το παιχνίδι, αλλά επειδή ήμασταν κακοί στην άμυνα χάσαμε. Πήγαμε ν’ ανατρέψουμε την κατάσταση με την ζώνη, αλλά η Α.Ε.Κ. βρήκε τις λύσεις από τον Χέρστον και πήρε τη νίκη».

Για τους τραυματισμούς των Ουότερς και Μούρτου:

«Μάλλον η ομάδα δεν τα έχει καλά με τα πλέι-οφ… Και πέρυσι το ίδιο είχε συμβεί. Ενώ καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς είχαμε μόνο κάποιους μικροτραυματισμούς, στο τέλος τα πράγματα έγιναν πιο σοβαρά. Δεν πειράζει, έτσι είναι ο αθλητισμός, υπάρχουν απρόσμενες καταστάσεις για εμάς τους παίκτες. Παρόλα αυτά και στην σειρά με τον Παναθηναϊκό και τώρα με την Α.Ε.Κ., δείξαμε πως είμαστε ομάδα, προσπαθήσαμε να καλύψουμε τα κενά εκ των έσω και ως έναν μεγάλο βαθμό τα καταφέραμε».

Τι κρατάει από αυτή την σεζόν και το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει για την επόμενη:

«Έχω να θυμάμαι πάρα πολλά πράγματα. Ίσως είναι το πιο οικογενειακό κλίμα που είχα ποτέ σε ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές, για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Όσο για την επόμενη σεζόν, εύχομαι στην ομάδα να συνεχίσει να κάνει ανοδικά βήματα και να έχει ανοδική πορεία, γιατί είναι σημαντικό ο ΑΡΗΣ να είναι δυνατός».

Προτεινόμενα Άρθρα