Φινάλε με τεσσάρα…

από AllAboutARIS

Μεγάλοι πρωταγωνιστές της νίκης του ΑΡΗ οι Κωνσταντινίδης και Ν’Λουντούλου που πέτυχαν από 2 γκολ. Αρκετούς νεαρούς από την ομάδα νέων δοκίμασε στο δεύτερο ημίχρονο ο Αναστόπουλος

Αντίο με χορταστικό θέαμα και τέσσερα γκολ είπε ο ΑΡΗΣ στη φετινή σεζόν επικρατώντας με 4-1 της Καβάλας στο τελευταίο παιχνίδι για την φετινή αγωνιστική περίοδο. Το παιχνίδι χωρίζεται σε δυο ημίχρονα. Στο πρώτο ο Αναστόπουλος χρησιμοποίησε τους θεωρητικά βασικούς οι οποίοι αποζημίωσαν τον κόσμο με δυο γκολ, δοκάρι και ευκαιρίες.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Βασίλης Κωνσταντινίδης που σημείωσε και τα δυο γκολ. Το πρωτο στο 11΄ μετά από ωραία προσπάθεια του Τάτου το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Αθανασίου αλλά στην επαναφορά ο επιθετικός του ΑΡΗ με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ.Ο ΑΡΗΣ συνέχισε να παίζει στο μισό γήπεδο την Καβάλα. Στο 25′ ο Πόι μετά από κάθετη πάσα του Τάτου έστειλε την μπάλα πάνω στον Αθανασίου, αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κωνσταντινίδης βρήκε και πάλι δίχτυα μετά από ωραία σέντρα του Γεωργιάδη από τα δεξιά.Στο 28′ ο Τάτος παραλίγο να χρηστεί και αυτός σκόρερ αλλά το φόυλ που εκτέλεσε βρήκε στην συμβολή τοων δοκών και πέρασε άουτ. Στη μοναδική ευκαιρία της Καβάλας στο πρώτο ημίχρονο να πετύχει ένα γκολ, πρωταγωνιστής ήταν ο Σιδεράκης. Ο τερματοφύλακας του ΑΡΗ στο 36′ ανέτρεψε τον Μπλιο,κάνοντας του πέναλτι αλλά πήρε το αίμα του πίσω, αφού είπε όχι αρχικά στον Μπρατσιάνι που το εκτέλεσε αλλά και στον Δουμάνη που στην επαναφορά με κεφαλιά προσπάθησε να σκοράρει. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αναστόπουλος έβγαλε πολλούς από τους βασικούς και σταδιακά χρησιμοποίησε όλους τους μικρούς από την ομάδα νέων που είχε στην διάθεση του. Στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης ο ΑΡΗΣ ήταν και πάλι καταιγιστικός πετυχένοντας άλλα δυο γκολ. Αμφότερα με τον Ν’΄Λουντούλου που στο 51′ εκμεταλλευόμενος το λάθος του Τουμανίδη πλάσαρε κάνοντας το 3-0 ενώ στο 60′ από ωραία σέντρα του Βουτσιά, έπιασε με μια το σουτ ανεβάζοντας το σκορ στο 4-0. Νωρίτερα στο 56′ ο Καπνίδης παραλίγο να πετύχει ένα εκπληκτικό γκολ αλλά η βολίδα που έπιασε με το αριστερό χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε έξω. Οι πολλές αλλαγές στα τελευταί λεπ΄τα είχαν ως συνέπεια να χαθεί ο ρυθμός του αγώνα και το μόνο αξιοσημείωτο ήταν το γκολ της τιμής που σημείωσε η Καβάλα στο 84′ με ένα πολύ ωραίο γυριστό σουτ του Λίτσκα.

Οι συνθέσεις:

Άρης: Σιδεράκης(Τζινάρ 45′), Γεωργιάδης(Βουτσιάς 45′), Μαζουλουξής(Ανδρεάκος 70′), Σαμαράς(Σωτηριάδης 62′), Μελισσάς(Σαμαρόπουλος 45′), Καλογέρης(Μακρόπουλο 70′), Τάτος(Ρόβας 45′), Ντούνης(Σταυρίδης 45′-αντικαταστάθηκε στο 63′ από τον Μπουλγκουρίδη λόγω τραυματισμού), Κόκε(Ν’Λουντούλου 45′), Κωνσταντινίδης(Καπνίδης 45′), Πόι(Καρβούνης 45′)

Καβάλα: Αθανασίου, Σταματόπουλος, Κυριακίδης, Τουμανίδης, Δέντσας. Τσαμπέας, Παππάς, Μπάτζιος, Μπρατσιάνι, Δουμάνης, Μπλιός. Για την Καβάλα αγωνίστηκαν και οι Κυγάης, Δελλής, Ελέζι, Λίτσκας και Πτηνόπουλος.

Προτεινόμενα Άρθρα