LIVE: ΑΡΗΣ-ΑΕΚ (74-69 Τελικό)

από AllAboutARIS

Παιχνίδι με ιδιαίτερη σημειολογική αξία.

Με ελάχιστο κόσμο μέσα και πολύ έξω από το “Nick Galis Hall” θα διεξαχθεί σε περίπου μία ώρα ο 3ος μικρός τελικός των πλέι οφ της Basket League μεταξύ του ΑΡΗ και της ΑΕΚ. Οι “κίτρινοι” αγωνιστικά βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο καθώς η ΑΕΚ προηγείται με 2-0 όμως αυτό περνάει σε δεύτερη μοίρα εξαιτίας των εξελίξεων στην ολομέτωπη επίθεση που άνοιξε η ΚΑΕ δια του μεγαλομετόχου της, Νικόλαου Λάσκαρη με το κατεστημένο του ελλληνικού μπάσκετ.

Τόσο ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, όσο και η οικογένειά του και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης δεν θα βρίσκονται στις κερκίδες του Παλέ μένοντας πιστοί στις θέσεις που εξέφρασαν μέσω της ανακοίνωσής τους τη Δευτέρα. “Απώλειες” θα υπάρχουν και εντός παρκέ με τον Δημήτρη Πρίφτη να μην έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους(!) Οκάρο Ουάιτ και Ντόμινικ Ουότερς που θα απουσιάσουν από τον αγώνα σύμφωνα με την απόφαση-σκάνδαλο του Αθλητικού Δικαστή. Αντίθετα, κανονικά θα αγωνιστεί ο Τζερέλ ΜακΝίλ, ενώ από την ΑΕΚ θα απουσιάσουν οι Ντούσαν Σάκοτα και Νώντας Παπαντωνίου οι οποίοι τιμωρήθηκαν επίσης από τον Αθλητικό Δικαστή όπως και οι τραυματίες Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και Δημήτρης Κατσίβελης.

Τo AllAboutARIS θα σας μεταφέρει όλα όσα θα συμβούν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα. Μείνετε συντονισμένοι…

Προτεινόμενα Άρθρα