Η ΚΕΔ στέλνει στον αθλητικό εισαγγελέα τον ΑΡΗ

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Η ΚΕΔ ενημέρωσε τον Νίκο Λάσκαρη πως θα κινηθεί νομικά εξαιτίας της ανακοίνωσης που εξέδωσε ο ΑΡΗΣ μετά τον δεύτερο μικρό τελικό, κάτι που έπραξε και επίσημα.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ έδωσε το παρών στη συνεδρίαση της ΚΕΔ αφού ήθελε να εκφράσει τα παράπονά της για τη διαιτησία του δεύτερου μικρού τελικού. Ο Νίκος Λάσκαρης (πρώτη παρουσία σε συνεδρίαση της Επιτροπής διαιτησίας) μαζί με τους συνεργάτες του εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους, ωστόσο τα μέλη της ΚΕΔ ενημέρωσαν πως θα στείλουν την ΚΑΕ ΆΡΗΣ τον αθλητικό δικαστή λόγω της ανακοίνωσης που εξέδωσαν οι “κίτρινοι”. 

Ο ισχυρός άνδρας του ΑΡΗ αποχωρώντας ανέφερε πως «εδώ και χρόνια υπάρχουν διαιτητές που κάνουν συνέχεια λάθη. Κάνουν ένα λάθος και μετά ένα δεύτερο για να διορθώσουν το πρώτο και μετά ένα τρίτο για να διορθώσουν το δεύτερο. Δε μπορεί αν συνεχιστεί αυτό. Στο τέλος όλες οι ομάδες θα έχουν αδικηθεί… και ο ΆΡΗΣ και ΑΕΚ και Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο. Θέλουμε να αλλάξει αυτό».

Η ΚΕΔ αργά το βράδυ προχώρησε στην επίσημη καταγγελία στον αθλητικό εισαγγελέα της ΚΑΕ ΑΡΗΣ για την ανακοίνωση που εξέδωσε με την αιτιολογία ότι είναι υβριστική και στοχοποιεί την Κεντρική Επιτροπή, κάτι που προφανώς έχει δικαίωμα και το έχει ασκήσει ξανά στο παρελθόν. Πλέον το θέμα πηγαίνει στον Αθλητικό Εισαγγελέα ο οποίος θα αποφασίσει αν θα τιμωρηθεί ο ΑΡΗΣ, πιθανότατα με χρηματικό πρόστιμο, ενώ έχει το δικαίωμα να επιβάλλει ποινή και στην διοίκηση ή στο άτομο που ορίζεται ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος. Οι “κίτρινοι” ενημερώθηκαν χθες και το νομικό τους επιτελείο προετοιμάζεται για την υπόθεση. 

Προτεινόμενα Άρθρα