Δύο βασικές απώλειες για το βόλεϊ γυναικών

από AllAboutARIS

Δύο σημαντικά στελέχη της φετινής ομάδας του ΑΡΗ που αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος δεν θα συνεχίσουν και του χρόνου στην ομάδα.

Η 20χρονη ακραία (1.88), Αλεξία Καλανταρίδου, των «κίτρινων» που έκανε πράματα και θάματα στο φετινό πρωτάθλημα με αποκορύφωμα την ανάδειξη της σε ρούκι της χρονιάς (καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη αθλήτρια κατω των 21 χρονων) από το έπαθλο Novasports, δεν συμφώνησε με την διοίκηση του ΑΡΗ και πλέον αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας της.

Μάλιστα η αθλήτρια από την Κατερίνη που τελείωσε τη σεζόν με 14 πόντους μέσο όρο και πολύ υψηλά ποσοστά υποδοχής, κλήθηκε για πρώτη φορά από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Γιάννη Καλμαζίδη, στην προετοιμασία της εθνικής γυναικών στη Μεγαλόπολη ενόψει των αγώνων της για το Ευρωπαϊκό Λιγκ.

Πέρα όμως από την Καλανταρίδου, ο ΑΡΗΣ μετράει άλλη μία απώλεια στο πρόσωπο της Ειρήνης Τσομπανίδου. Η 23χρονη κεντρική (1μ85) του ΑΡΗ,  που ήταν από τις εξαιρετικά σταθερές  παίκτριες των «κίτρινων» στη φετινή εντυπωσιακή πορεία τους, δεν μπόρεσε τελικά να συμφωνήσει με τη διοίκηση για ανανέωση της συνεργασίας τους και πλέον αναζητεί τον επόμενο σύλλογο της καριέρας της.

H Τσομπανίδου αγωνίστηκε φέτος με υποσχετική από την ομάδα του Ναυάρχου Βοτση   στον οποίο  αγωνίστηκε αρχικά 2006-12 και 2013-15 ενώ έχει περάσει από Αετό και Νέα Γενεά.

Προς το παρόν ο ΑΡΗΣ έχει ανανεώσει με τις Βραζιλιάνες Καετάνο, Πεσόα, απέκτησε τη λίμπερο  Ειρήνη Κελεσίδου από τον Πανναξιακό και εκκρεμεί η περίπτωση της ακραίας Αλεξάκου που ανακοινώθηκε χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του Μαρκόπουλου αλλά τα δύο σωματεία πλέον συνεργάζονται για να βρεθεί λύση και να τελειώσουν όλα ομαλά.

Προτεινόμενα Άρθρα