Δεν δυσκολεύτηκε η Τσέλσι – To γύρισε η Σεβίλλη (vid)

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Μεγάλη ανατροπή πραγματοποίησε η Σεβίλλη κόντρα στην Κράσνονταρ

Με τον Τίμο Βέρνερ να ευστοχεί σε δύο πέναλτι και τον Ντάλμπερτ να είναι ο μοιραίος της αναμέτρησης η Τσέλσι επικράτησε της Ρεν με σκορ 3-0 και έφτασε τους 7 βαθμούς στο Champions League, έχοντας ισοβαθμία με την Σεβίλλη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για την Τσέλσι που άρχισε να πιέζει από τα πρώτα δευτερόλεπτα για να σκοράρει. Στο 7΄ ήρθε και η πρώτη ευκαιρία του ματς για τους «μπλε», με τον Ζιγιές να προσπαθεί με μια λόμπα να σκοράρει αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ. Το σκορ για τους Λονδρέζους άνοιξε στο 10΄ ο Τίμο Βέρνερ, με ένα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Ντάλμπερτ, ο οποίος είδε και κίτρινη κάρτα και εκτέλεσε τον Γκομί για το 1-0. Στο 41΄ ο Γερμανός έκανε το 2-0, πάλι από την άσπρη βούλα, με τον Ντάλμπερτ να γίνεται ο μοιραίος, καθώς έπειτα από τη βοήθεια του VAR ο διαιτητής είδε πως ένα σουτ που έκανε ο Έιμπραχαμ βρήκε στο χέρι του, με τον Βραζιάνο να βλέπει και δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αφήνει την ομάδα του με 10 παίκτες. Η Τσέλσι συνέχισε να πιέζει και στο δεύτερο μέρος, με τον Έιμπραχαμ να σκοράρει στο 50ο λεπτό, έπειτα από παράλληλη σέντρα του Τζέιμς και να κάνει το τελικό 3-0 για την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ.

 Σεβίλλη – Κρασνοντάρ 3-2

Μεγάλη ανατροπή πραγματοποίησε η Σεβίλλη κόντρα στην Κράσνονταρ, με τον Εν Νεσίρι να περνάει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο και να σκοράρει δύο φορές σε 3΄, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του. 

Το σκορ για την Κράσνονταρ άνοιξε ο Σάμπι Σουλεϊμάνοφ με μια καταπληκτική εκτέλεση φάουλ στο 17΄ στέλνοντας την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας, με τον Βάτσλικ να βλέπει την πορεία της μπαλάς χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι και τον Ρώσο να κάνει το 1-0. Στο 21ο λεπτό ο Μάρκους Μπεργκ κέρδισε ένα πέναλτι από τον Κουντέ και το εκτέλεσε ο ίδιος, ευστοχώντας από την άσπρη βούλα και διπλασίασε τα τέρματα για τους Ρώσους

Ο Ράκιτιτς με κεφαλιά κατάφερε να μειώσει για τη Σεβίλλη στο 42′, έπειτα από μια σέντρα του Χορντάν στο πρώτο δοκάρι, με τον Κροάτη να βρίσκεται μόνος εκεί και να κάνει το 2-1. Μάλιστα, στο 45+5 οι Ισπανοί έμειναν με 10 παίκτες, εξαιτίας σε απευθείας κόκκινη που δέχθηκε ο Χεσούς Νάβας. 

Στο 60ο λεπτό ο Λοπετέγκι αποφάσισε να περάσει στον αγωνιστικό χώρο τον Γιουσέφ Εν Νεσίρι, μια επιλογή που τον δικαίωσε απόλυτα. Ο Μαροκινός στράικερ κατάφερε να ισοφαρίσει για την Σεβίλλη στο 69΄, εκμεταλλευόμενος ένα λάθος του Κάιο και μόλις 3΄ λεπτά αργότερα (72΄) σκόραρε ξανά κάνοντας το 3-2, σκορ που παρέμεινε μέχρι και το σφύριγμα της λήξης. 

Προτεινόμενα Άρθρα