Πέφτουν οι τόνοι από Κλεώπα

από AllAboutARIS

Οι λόγοι της παραλίγο παραίτησης του Προέδρου και εκκαθαριστή της ΠΑΕ, η επικοινωνία με τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος και η συνάντηση της Παρασκευής.

Πριν ανάψει σβήστηκε τελικά η φωτιά που πήγε να ανάψει ο Λάκης Κλεώπας δηλώνοντας προφορικά την πρόθεσή του να παραιτηθεί από τη θέση του εκκαθαριστή της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ. Ο εις εκ των δυο εκκαθαριστών, φέρεται να ήταν προβληματισμένος από το γεγονός, ότι εδώ και καιρό, δεν είχε καταφέρει να μιλήσει με τον Θόδωρο Καρυπίδη, εξαιτίας των ανοικτών θεμάτων που είχε ο τελευταίος με τις άλλες επαγγελματικές του υποχρεώσεις αλλά και το γεγονός ότι έχει… κολλήσει το θέμα της εκκαθάρισης (βλέπε Ρύσιο) για την οποία είναι υπεύθυνος ως Πρόεδρος και εκκαθαριστής.

Τελικά πριν λάβει διαστάσεις το θέμα, ο Λάκης Κλεώπας είχε επικοινωνία τόσο με τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος, όσο και με τον Πρόεδρος του ερασιτέχνη Γιάννη Ψηφίδη. Μάλιστα, αποφασίστηκε, πιθανότατα την Παρασκευή να γίνει και μια συνάντηση με τον Θόδωρο Καρυπίδη εν όψει της Γ.Σ της Δευτέρας, στην οποία θα συζητηθούν όλα τα ανοικτά θέματα που υπάρχουν, όπως για παράδειγμα αυτό και της μεταβίβασης της ΠΑΕ Βέροια στην οποία είναι ακόμη μεγαλομέτοχος.

Προτεινόμενα Άρθρα