Μουρίνιο in, Γκιγκς out

από Νίκος Παπαδόπουλος

Καμία διάθεση να παραμείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει ο Ράιαν Γκιγκς, με τον ερχομό του Μουρίνιο στο «Ολντ Τράφορντ» να σηματοδοτεί την αποχώρηση του πιστού «στρατιώτη Ράιαν».

Για πολλούς ο Ράιν Γκιγκς αποτελούσε τον άνθρωπο που θα διαδεχόταν τον Λουίς Φαν Χάαλ στο τιμόνι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την αποχώρηση του Ολλανδού τενχικού.

Η κακή χρονιά και το πρόωρο «αντίο» του Φαν Χάαλ πάντως, αλλάζουν τα δεδομένα για τον πιστό «στρατιώτη Ράιαν» που δεν αποτελέσει διάδοχη κατάσταση του Ολλανδού τενχικού.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» επιστρατεύουν τον Μουρίνιο για να επιστρέψουν στην κορυφή και δεν πρόκειται να ρισκάρουν με την επιλογή του Γκιγκς για πρώτο προπονητή.

Ωστόσο, ο Γκιγκς δεν έχει διάθεση να παραμείνει ως βοηθός του Μουρίνιο, αφού δεν τον δελεάζει το γεγονός να βρίσκεται στη σκιά ακόμα ενός μεγάλου προπονητή.

Σύμφωνα με την «Sun» ο Γκιγκς θα αποχωρήσει το καλοκαίρι, ενώ για τη θέση του βοηθού του Μουρίνιο ακούγονται πολλά, όπως το σενάριο που θέλει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ως παίκτη – βοηθό προπονητή.

Πηγή: sport-fm.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα