Και τώρα… τελικός!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πιάνουν δουλειά Πρίφτης και παίκτες για τον αγώνα της Τετάρτης, στον οποίο γνωρίζουν ότι πρέπει να τα δώσουν όλα για την νίκη

«Ολα ή τίποτα»… Αυτό θα μπορούσε να αποτελεί ένα από τα μότο του ΑΡΗ για την αναμέτρηση της ερχόμενης Τετάρτης με την ΑΕΚ, με την ομάδα να πιάνει από σήμερα και πάλι δουλειά.

Οι παίκτες επιστρέφουν στις προπονήσεις και επικεντρώνονται στην κρίσιμη αναμέτρηση με την Ενωση στο Παλέ, στην οποία είτε θα πάρουν… παράταση ζωής για την 3η θέση είτε θα ολοκληρώσουν άδοξα την φετινή σεζόν. 

Η δεύτερη σερί ήττα από την ομάδα του Ζντοβτς, σε συνδυασμό με την… κλοπή που σημειώθηκε στο παρκέ του ΟΑΚΑ, έχουν πεισμώσει άπαντες στην ομάδα και θέλουν να αποδείξουν ότι αξίζουν σίγουρα κάτι περισσότερο από την 4η θέση, ειδικά μετά την πορεία τους στην κανονική διάρκεια και την εμφάνιση τους στην σειρά με τον Παναθηναϊκό. 

Ο ΑΡΗΣ ξεκινάει σήμερα την προετοιμασία του, κρατώντας την καλή του παρουσία στο δεύτερο ημίχρονο του ΟΑΚΑ. Σίγουρα όμως θα υπάρξει και ανάλυση της μέτριας εικόνας της ομάδας στο πρώτο μέρος, ώστε να μην επαναληφθεί στο ματς της Τετάρτης.

Προτεινόμενα Άρθρα