«Αδικο να μην αγωνιστούμε στην Φούτμπολ Λιγκ»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Του χρόνου το ίδιο καλά με φέτος»

Ο Χρήστος Ιντζίδης ήταν από τους τελευταίους παίκτες του εντάχθηκαν στο ρόστερ του ΑΡΗ φέτος. Παρόλα αυτά μέσα από σληρή δουλειά κατάφερε να κερδίσει μία θέση στην αρχική ενδεκάδα και να καθιερωθεί στα βασικά πλάνα του Νίκου Αναστόπουλου.

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός μετά το φιλικό με τον Εορδαϊκό έκανε τον δικό του απολογισμό για την χρονιά που ολοκληρώθηκε, αναφερόμενος τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο εξωαγωνιστικό κομμάτι.

Για την άνοδο της ομάδας: «Εγινε αυτό που περιμέναμε όλοι. Από την στιγμή που η ομάδα ξεκίνησε την χρονιά με αυτό το ρόστερ, ήταν δεδομένο ότι θα ανέβει εύκολα όπως και έγινε. Θέλω να πιστεύω ότι και την νέα χρονιά, η ομάδα θα πάει το ίδιο καλά με φέτος. Περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις».

Για εκείνες τις πλευρές που εξωαγωνιστικά θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα στον ΑΡΗ και οτι θα είναι άδικο η ομάδα να μην παίξει στην Φούτμπολ Λιγκ: «Το πιστεύω απόλυτα αυτό. Πέρα από το ότι ανεβήκαμε με μεγάλη διαφορά, όπως άλλες ομάδες έτσι και εμείς πρέπει να αγωνιστούμε στην Φούτμπολ Λιγκ. Τώρα, το τι λέει ο καθένας έξω από το γήπεδο, είναι πολύ διαφορετικό πράγμα».

Για τις σκέψεις του σχετικά με την επόμενη χρονιά: «Θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, τι θέλει ο κόουτς για την νέα χρονιά και βλέπουμε…»

Για την παρουσία του φέτος στην ομάδα και την καθιέρωση του στις βασικές επιλογές του Αναστόπουλου: «Ηρθα σε μία μεγάλη ομάδα κα πετύχαμε τον στόχο μας. Δικός μου στόχος ήταν να αγωνιστώ σε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούσα. Τώρα κοιτάμε την νέα χρονιά».

Προτεινόμενα Άρθρα