Όποιος παίζει με ΑΡΗ κάνει κάλεσμα

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Μέσω επίσημης ανακοίνωσής της, η ΚΑΕ κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το ΟΑΚΑ στο δέυτερο παιχνίδι με τον ΑΡΗ (21/05, 19:00), για τους μικρούς τελικούς της Basket League.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το ΟΑΚΑ και να βοηθήσει  τους παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς, ώστε να φτάσουν στη 2η φετινή νίκη κόντρα στον ΑΡΗ. 

Όπως όλα δείχνουν για την “ένωση”, η σειρά με τον ΑΡΗ είναι “ζωής και θανάτου” , καθώς η χρονιά θεωρείται ήδη αποτυχημένη και οι άνθρωποι της ΑΕΚ αναζητούν απεγνωσμένα μια επιτυχία φέτος, ενώ σε περίπτωση ήττας στο ΟΑΚΑ από τον ΑΡΗ ,τα προβλήματα θα επιστρέψουν στα αποδυτήρια του Γιούρι Ζντοβτς και η ένταση  ανάμεσα σε κόσμο και  ομάδα θα κλιμακωθεί. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«H παρουσία των οπαδών μας αύριο (Σάββατο, 21/05, 19:00) στο ΟΑΚΑ κρίνεται επιβεβλημένη. 
Η «Βασίλισσα» ετοιμάζεται για το 2-0 επί του ΑΡΗ για την Γ΄ Φάση των πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και η φωνή του κόσμου της ΑΕΚ θα δώσει την απαιτούμενη ώθηση για την επίτευξη του στόχου. 
Ενημερώνουμε, ότι η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται κανονικά στο Κλειστό του ΟΑΚΑ (είσοδος VIP, αίθουσα Τύπου, γραφείο OPERATION, τηλ. 210-6896793) και σήμερα έως και τις 18:00. 
Η προπώληση στο διαδίκτυο συνεχίζεται μέσω της ιστοσελίδας μας (aekbc.gr) και μέσω της viva.gr, αλλά κι από τα συνεργαζόμενα σημεία της (Public, SevenSpot, Ιανός, Reload, ΕΚΟ, Shell, BP, MediaMarkt, Mymarket, Metro). 
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΣΑΙ. ΕΣΥ! 
Τιμές εισιτηρίων: 5, 10, 20, 50 ευρώ »

Προτεινόμενα Άρθρα