Ναι, αυτοί ήταν Warriors!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1 το Γκόλντεν Στέιτ

Στην ήττα τους στο πρώτο παιχνίδι οι Γουόριορς είχαν την κατάλληλη αντίδραση. Στο ματς που έγινε τα ξημερώματα έπαιξαν όπως συνηθίζουν και με έναν εξαιρετικό Κάρι νίκησαν 118-91 τη Θάντερ και ισοφάρισαν σε 1-1 την σειρά των τελικών.

Η ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ έπαιξε με μεγάλος πάθος για να πάρει τη νίκη, αλλά για να «καθαρίσει» το ματς χρειάστηκε την επέμβασή του Κάρι. Ο άσος των Γουόριορς στην τρίτη περίοδο πέτυχε 15 πόντους μέσα σε λιγότερο από δύο λεπτά με τη διαφορά να εκτοξεύεται από τους επτά πόντους στους είκοσι!

Το παιχνίδι εκεί τελείωσε καθώς οι γηπεδούχοι δεν χαλάρωσαν, αλλά συνέχισαν με το ίδιος πάθος και διάθεση που είχαν και από την αρχή του αγώνα.

Ο Ντουράντ ήταν ο κορυφαίος της Θάντερ, πέτυχε 29 πόντους. Τον ακολούθησε ο Γουέστμπρουκ με 16 αλλά αυτή την φορά δεν είχαν τη μεγάλη βοήθεια από τους παγκίτες για να μπορέσουν να προβάλλουν μεγαλύτερη αντίσταση στους πρωταθλητές.

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 118-91

(Κάρι 28, Τόμσον 15, Ιγκουοντάλα 14, Σπέιτς 13, Εζελι 12, Μπαρνς 11, Γκριν 10, Μπόγκατ 4, Βαρεζάο 4, Μπαρμόσα 4, Λίβινγκστον 2)

(Ντουράντ 29, Γουέστμπρουκ 16, Άνταμς 9, Γουέιτερς 7, Καντέρ 6, Φογιε 5, Μόροου 5, Ρόμπερτσον 5, Κόλισον 4, Ιμπάκα 3, Πέιν 2)

Πηγή: sport-fm.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα