Χωρίς φρένα στο πρώτο ημίχρονο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η ατομική κριτική των «κίτρινων» για την αναμέτρηση με τους Θρακιώτες

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΣΟΥΦΛΙ: ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Η ατομική απόδοση των παικτών του ΑΡΗ, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Εβρο Σουφλίου

ΣΙΔΕΡΑΚΗΣ: Οποτε χρειάστηκε ήταν σε ετοιμότητα, χωρίς να απειλείται πολλές φορές από τους επιθετικούς του Σουφλίου. Ηταν τυχερός στο 79′ όταν οι αντίπαλοι είχαν δοκάρι από κοντά και με τον ίδιο εξουδετερωμένο.

ΒΟΥΤΣΙΑΣ: Συνεργάστηκε πολύ καλά με τον Ντούνη στο πρώτο ημίχρονο. Με καλά ανεβάσματα και γρήγορες επιστροφές στην άμυνα, πραγματοποίησε ακόμη μία καλή εμφάνιση.

ΜΑΖΟΥΛΟΥΞΗΣ: Ο νεαρός στόπερ πήρε ακόμη μία ευκαιρία και δεν την άφησε να πάει χαμένη. Πάντα πρώτος πάνω στην μπάλα, με έγκαιρες παρεμβάσεις. Από τους κορυφαίους του ΑΡΗ στο γήπεδο.

ΜΕΛΙΣΣΑΣ: Η εμπειρία του αποδείχθηκε χρήσιμη στα μετόπισθεν, όπου συνεργάστηκε καλά με τον Μαζουλουξή, έχοντας γενικότερα καλή παρουσία. 

ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ: Πολλά χιλιόμετρα και σήμερα για τον μπακ του ΑΡΗ, ο οποίος ήταν συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα  και έβγαλε κάποιες επικίνδυνες σέντρες στην αντίπαλη περιοχή.

ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ: Πολύ δουλειά σήμερα για τον 28χρονο μέσο. Εδωσε πολλές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου και προσπάθησε με κάποιες μπαλιές να τροφοδοτήσει τους επιθετικούς. 

ΤΑΤΟΣ: Σχεδόν όλες οι επιθέσεις πέρασαν για μία ακόμη φορά από τα πόδια του. Αθορυβη δουλειά από τον αρχηγό του ΑΡΗ που μοίρασε σωστά το παιχνίδι τις περισσότερες φορές.

ΚΥΒΕΛΙΔΗΣ: Από τους πολύ δραστήριους παίκτες του γηπέδου. Εψαξε σε αρκετές περιπτώσεις το γκολ και τελικά το πέτυχε στις καθυστερήσεις. 

ΝΤΟΥΝΗΣ: Ο κορυφαίος του ΑΡΗ μέσα στο γήπεδο. Κέρδισε το πέναλτι για το 0-2 και σκόραρε δύο γκολ. Αρκετά δραστήριος ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, πάτησε αρκετές φορές στην περιοχή και έβαλε δύσκολα στην άμυνα του Σουφλίου με την ταχύτητα και την διεισδυτικότητα του.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ: Με όρεξη και διάθεση σε ένα ακόμη ματς ο υψηλόσωμος φορ. Εδωσε πολλές μάχες και πέτυχε και ένα γκολ. 

ΚΑΠΝΙΔΗΣ: Πέτυχε δύο γκολ που τον έφεραν στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ στον 1ο όμιλο. Εδωσε πολλές μάχες μπροστά, αλλά δεν φάνηκε όσο σε άλλα παιχνίδια.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΣΑΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: Πέρασε στο 46′ αντί του Μελισσά και λειτούργησε σωστά όποτε το Σουφλί έβγαινε στην επίθεση

ΜΠΟΥΛΓΚΟΥΡΙΔΗΣ: Ντεμπούτο για τον νεαρό μεσοεπιθετικό που πέρασε αντί του Κωνσταντινίδη. Αγωνίστηκε στις πλευρές και στο 68′ θα μπορούσε να σκοράρει, αν ήταν πιο προσεκτικός στην τελική προσπάθεια.

ΑΝΔΡΕΑΚΟΣ: Πρώτη επίσημη εμφάνιση για τον 18χρονο μέσο, που αγωνίστηκε στον χώρο του κέντρου μαζί με τον Καζναφέρη. Προσπάθησε να πάρει πρωτοβουλίες και σε μία από αυτές έβγαλε την κάθετη στον Κυβελίδη για το έκτο γκολ του ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα