«Εγώ είμαι ο βασιλιάς, ο Μέσι είναι ο πρίγκιπας»

από AllAboutARIS

Δεν έχει ξεπεραστεί ο μύθος του ακόμη σύμφωνα με τον Πελέ

Aυτό, φυσικά, διότι ο Βραζιλιάνος θεωρεί ότι ο ίδιος ήταν, είναι και θα είναι ο απόλυτος αρχοντάς, ο ανώτερος όλων όσων έπαιξαν ή θα παίξουν μπάλα. «Ο βασιλιάς είμαι εγώ. Έτσι με ονόμασαν. Τώρα το ερώτημα είναι ποιος είναι ο πρίγκιπας. Ο Μέσι είναι. Δεν μπορώ να πω ποτέ για κανέναν άλλον ότι είναι ο βασιλιάς διότι η μητέρα μου και ο πατέρας μου έκλεισαν το εργοστάσιο και δεν βγάζουν πια άλλους. Βασιλιάς, λοιπόν, είναι μόνο ένας» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Πελέ, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για τους σπουδαίους παίκτες που έχει βγάλει η Αργεντινή.

«Ο Ντι Στέφανο ήταν πιο ολοκληρωμένος. Πολύ καλύτερος από τον Μαραντόνα και τον Πελέ» σχολίασε ο Βραζιλιάνος, ο οποίος στη συνέχεια κλήθηκε να μιλήσει για τους… βασιλιάδες άλλων αθλημάτων. «Ο Μοχάμεντ Άλι είναι αναμφισβήτητα ένας τέτοιος κυρίως επειδή σημάδεψε μια εποχή. Ο Ρότζερ Φέντερερ… Δύσκολο να πεις. Ο Ο Τζέι Σίμπσον έκανε απίστευτα πράγματα. Και σίγουρα αυτός ο σπρίντερ… Πως λέγεται; Ναι, αυτός ο Τζαμαϊκανός, τον γνωρίζω και προσωπικά, ο Γιουσέιν Μπολτ» ήταν η απάντησή του. 

Κι αν δεν είχε γίνει ποδοσφαιριστής; Τι θα ήταν; «Μου αρέσει πολύ να παίζω κιθάρα και να τραγουδώ. Σε μια άλλη ζωή θα ήθελα να ήμουν μουσικός» δήλωσε ο Πελέ.

Προτεινόμενα Άρθρα