Πάει για sold out, αλλά με προσοχή!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Φεύγουν με πολύ γρήγορους ρυθμούς τα εισιτήρια για τον σημερινό αγώνα

Αν το Παλέ στο παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας ήταν απλά γεμάτο, σήμερα και μετά την μεγάλη νίκη του ΑΡΗ δεν θα πέφτει ούτε καρφίτσα.

Η προχθεσινή επικράτηση επί των «πράσινων» έχει φέρει ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό στις τάξεις του κόσμου, ο οποίος από χθες… εξαφανίζει τα εισιτήρια για την σημερινή 4η αναμέτρηση με το «τριφύλλι». Η ζήτηση ήταν πολύ μεγάλη την πρώτη μέρα διάθεσης τους και αν συνεχίσει σήμερα, τότε δεν αποκλείεται ο ΑΡΗΣ να καταγράψει φέτος ακόμη ένα sold out και οι φίλοι του να δημιουργήσουν ακόμη μία φοβερή ατμόσφαιρα. Πάντα όμως με την απαιτούμενη προσοχή.

Ο κίνδυνος τιμωρίας του Παλέ όχι μόνο παραμένει υπαρκτός αλλά έχει μεγαλώσει με τα όσα ακολούθησαν μετά το προχθεσινό παιχνίδι και τον αδικαιολόητο ή ακόμα και στοχευμένο θόρυβο που δημιουργήθηκε με στόχο τον ΑΡΗ. 

Η ΚΑΕ μέσω της ανακοίνωσης της φρόντισε να στείλει το μήνυμα στον κόσμο, ο οποίος θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός σήμερα. Να μην πέσει σε καμία… παγίδα και να προστατεύσει την έδρα της ομάδας, είτε για τους τελικούς είτε για τους «μικρούς» τελικούς.

Προτεινόμενα Άρθρα