Ευελπιστούν σε κάτι παραπάνω…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σε τι προσδοκούν οι «κίτρινοι» από τις πρώτες επαφές τους με την Μαρσέιγ λόγω του Σαμάντ

Ο ερχομός του Μαχαμαντού Σαμάντ στην Θεσσαλονίκη για να δοκιμαστεί από τον ΑΡΗ, αποτέλεσε την αφορμή για μία πρώτη επικοινωνία των «κίτρινων» με την Μαρσέιγ. Ελπίζουν όμως να υπάρξει και συνέχεια.

Στην Αλκμήνης προσδοκούν ότι μέσω του Καμερουνέζου και του ενδεχόμενου δανεισμού του, θα ανοίξει ένας δίαυλος επικοινωνίας με τον σύλλογο της Μασσαλίας και ενδεχομένως μία συνεργασία, κυρίως στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και σε άλλους τομείς που αφορούν την γενικότερη λειτουργία ενός ποδοσφαιρικού κλαμπ. 

Είναι άλλωστε μία θέση που την εξέφραζαν οι ίδιοι οι άνθρωποι του ΑΡΗ μετά την χθεσινή ενημέρωση για τον Σαμάντ και σε βάθος χρόνος θα φανούν τα αποτελέσματα. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια για να γίνουν όλα τα παραπάνω και ο ΑΡΗΣ να αρχίζει να λειτουργεί πάλι σε επαγγελματικά πρότυπα, είναι οι δεσμεύσεις της τωρινής διοικητικής κατάστασης να υλοποιηθούν, ο ΑΡΗΣ να αγωνιστεί χωρίς προβλήματα στην Φούτμπολ Λιγκ και να δημιουργήσει εκείνο το σύνολο που θα τον καταστήσει ως το Νο1 φαβορί για την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ.

Προτεινόμενα Άρθρα